ENEN ITIT RURU LTLT
Puslapis 8 iš 8 «  1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 7  »
Autorius AUTOmoto Naujienos
Nežinomas  Parašyta: 21 Birželio 2009 12:42
[b]Nissan 370Z Nismo[/b]

[img=4a2bb4c3e8be2.jpg][/img]

Kompanija Nissan gamins automobilį 370Z, į kurio bazinę komplektaciją bus įtrauktas Nismo patobulinimų rinkinys.

3,7 litro V6 350 AG variklis bus siūlomas su 6 laipsnių pavarų dėže, turinčia SynchroRev Match funkcija, kuri optimizuoja bėgių perjungimo momentą – tai Nissan sukurta sistema, neturinti analogų.

370Z variklio galia – 332 AG. Nismo turės 18 AG galingesnį variklį, su optimizuotais variklio darbo parametrais, ypač esant mažoms apsukoms, kas pagerina reakcijos laiką. Automobilis taip pat gaus patobulintą išmetimo sistemą, naują variklio valdymo elektroninį bloką, galingesnius stabdžius, kietesnę sportinę pakabą bei 19 colių lengvo lydinio ratlankius RAYS su Yokohama ADVAN Sport padangomis.

Nissan 307Z Nismo Amerikos rinkoje kainuos 39 130 $. Už papildomą kainą bus siūlomi geresni salono (115 $) ir bagažinės (95 $) kilimėliai, taip pat apatinės automobilio dalies apšvietimas (200 $).
Nežinomas  Parašyta: 21 Birželio 2009 12:43
[b]Korėjiečiai sukūrė savo pirmą hibridinį automobilį[/b]

[img=add7baa0f2442.jpg][/img]

Hyundai Korėjoje pradėjo oficialiai priiminėti užsakymus naujajam Elantra LPI HEV, kuris pasirodys prekyboje liepos 8 dieną. Tai pirmas pasaulyje hibridinis elektromobilis su suskystintųjų dujų varikliu (Liquefied Petroleum Injected - LPI) ir ličio jonų akumuliatoriumi.

Pasaulinė automobilio premjera įvyks Seulo automobilių parodoje.

Korėjoje automobilis bus pristatytas Avante pavadinimu. Gamintojo teigimu, kuro sąnaudos, benzino ekvivalentu, sudaro tik 4,5 litro 100 kilometrų. O tai 17 % mažiau negu eilinėje Elantra su 1,6 litro varikliu.

Rugpjūtį kompanijos Hyundai dukterinė kompanija Kia pristatys hibridą su tokia pat platforma – Kia Forte LPI HEV.
Nežinomas  Parašyta: 21 Birželio 2009 12:44
[b]ASI specialistai patobulino Ferrari F430 ir Bentley Continental[/b]

[img=0e9bf628fbe41.jpg][/img]

Japonijos kompanija ASI, užsiimanti automobilių patobulinimais ir tuningu, sukūrė naują stilių Ferrari F430 ir patobulinimų komplektą Bentley Continental šeimynai (GT, Flying Spur ir GTC).

Modifikuotas Ferrari F430 gavo aerodinaminį patobulinimą, naują bamperį ir agresyviai atrodančius šoninius slenksčius. Šie komponentai 27 kg lengvesni nei originalūs aerodinaminiai elementai. Tai pat ASI siūlo išleidžiamąją sistemą su specialiais antgaliais, įmontuotą į centrinę galinio bamperio dalį.

Į Bentley patobulinimo komplektą įeina kompiuterinis variklio patobulinimas ir nauja išleidimo sistema, kuri leido automobiliui pasiekti 700 AG. Specialus elektroninis modulis, įtaisytas į pakabą, leidžia papildomai sumažinti klirensą.
Nežinomas  Parašyta: 22 Birželio 2009 19:05
[b]„Luca di Montezemolo Ferrari 599 GT“ parduodamas aukcione[/b]

[img=7fe45dd56377e.jpg][/img]

„Ferrari vadovas Luca di Montezemolo“ parduoda savąjį 599 GT. Tai pirmas kartas kuomet koncerno automobilis parduodamas internete vykstančio aukciono metu. O visi gauti pinigai bus skirti jauniesiems technologinių inovacijų projektų autoriams. Tai tik dar vienas priminimas apie nuolatinę „Ferrari“ paramą naujovėms.

„Rosso Monza“ raudonio automobilis parduodamas su įspūdinga, standartine komplektacija - 6.0 litro V12 variklis, F1 lenkytinių tipo sekvencinė pavarų dėžė ir keramikiniai anglies pluošto stabdžiai. 20 colių ratai komplektuojamis su plačiomis Bridgestone padangomis. Viduje palydovinė navigacija ir anglies pluošto detalių apdaila. Odometras rodo simbolinius 5776 km.

Šiuo metu aukščiausia pasiūlyta kaina siekia apie 200 000 eurų.
Nežinomas  Parašyta: 22 Birželio 2009 19:06
[b]Land Rover LRX hibridas[/b]

[img=e0d2aa35a35f7.jpg][/img]

Kompanija Land Rover serijinę gamybą planuoja paleisti į visureigį, koncepcinio automobilio LRX pagrindu. Konceptinis automobilis buvo pristatytas 2008 metais Detroito automobilių parodoje. Apie tai pranešė Land Rover generalinis direktorius Filas Pophemas, laikraščio „RBK daily“ interviu. Pasak Pophemo, šiam tikslui Didžiosios Britanijos vyriausybė kompanijai skirs 27 mln. svarų. „Pastarieji 12 mėnesių pasireiškė jaučiamu premium sektoriaus nuosmūkiu, tačiau rinkoje yra vieta nedideliam premium visureigiui. Antroje šių metų pusėje mes galutinai nuspręsim, ar šis modelis bus gaminamas“, - sakė F. Pophemas. Naujas Land Rover LRX bus labai panašus į konceptą, be to jis bus pats mažiausias, lengviausias ir ekonomiškiausias Land Rover visureigių šeimynoje. „Ateityje modelis galės gauti „žalias“ technologijas, tokias kaip hibridinę jėgainę, su 3,9 litro 100 kilometrų kuro sąnaudomis“, - pabrėžė Land Rover vadovas.
Nežinomas  Parašyta: 22 Birželio 2009 19:08
[b]Skraidanti lėkštė iš Brabus[/b]

[img=0954ae25dbe71.jpg][/img]

Vokietijos tiuningo ateljė Brabus atidarė naują padalinį, kuris užsiims ekologiškai švariais automobiliais. Šio padalinio pagrindiniu partneriu tapo amerikiečių kompanija Tesla, gaminanti pirmą elektromobilį Roadster.

Naujajam elektriniam Smart ED (Electric Drive), kuris pasirodys rinkoje, kompanija Brabus pasiūlė unikalų garsų generatorių Space Sound Generator. Į priekinę automobilio dalį montuojamas garsiakalbis, kuris transliuoja dirbtinį variklio garsą. Variklio garsas keičiasi priklausomai nuo akseleratoriaus pedalo padėties. Space Sound Generator taip pat yra ir elektromobilio Tesla Roadster patobulinimo komplekte. Sistema leidžia vairuotojui pasirinkti jam reikiama variklio garsą, skirtumas tik tas, kad Tesla Rodster bagažinėje turi garsiakalbį. Be realistinių benzininio variklio garsų galima pasirinkti ir futūristinius Beam ir Warp garsus, tokius pačius, kurios galima išgirsti ir kino skraidančių lėkščių įgrasinime.
Puslapis 8 iš 8 «  1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 7  »