ENEN ITIT RURU LTLT
Puslapis 7 iš 8 «  1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 8  »
Autorius AUTOmoto Naujienos
Nežinomas  Parašyta: 18 Birželio 2009 21:04
[b]Naujoji „Mazda 3“ žengia didelį žingsnį į priekį[/b]

[img=060306b844804.jpg][/img]



Lietuvoje debiutuoja naujoji „Mazda 3“. Kaip ir naujoji „Mazda 2” ir „Mazda 6“, taip ir naujoji „Mazda 3“ tapo lengvesnė, nepaisant gausesnės įrangos ir didesnio saugumo. Puikios vairavimo charakteristikos iškelia naująjį modelį į viršūnę savo klasėje.

„Mazda 3“ pakeitė „Mazda 323“ prieš šešerius metus. Savo moderniu dizainu ir technologinėmis naujovėmis „Mazda“ pradėjo naują erą kompaktinių automobilių klasėje. „Mazda 3“ gavo daugiau nei 90 įvairių automobilizmo pasaulio apdovanojimų, ir greitai tapo perkamiausiu „Mazda“ modeliu, milijono ribą peržengusiu greičiau nei bet kuris kitas „Mazda“ modelis. Iki šiol jau parduota daugiau nei 2 milijonai „Mazda 3” modelių visame pasaulyje, iš kurių – apie puse milijono Europoje.

„Mazda 3“ nuo pat pradžių buvo siūloma sedano ir hečbeko kėbulo tipais. Hečbeko tipo automobiliai išlieka populiariausi daugelyje šalių, tačiau ir sedanai rado daugybę gerbėjų Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Graikijoje, Ispanijoje, Airijoje ar Rusijoje. 2008 m. Lietuvos pirkėjai taip pat dažniau rinkosi sedaną, nei hečbeką. Naujoji „Mazda 3“ taip pat gaminama dviejų kėbulo tipų – sedano ir hečbeko.

Modernus dizainas – puikus aptakumas

Antros kartos „Mazda 3“ nuo jos pirmtako lengva atskirti iš pirmo žvilgsnio. Automobilio priekis įgavo visiškai naują išvaizdą, net jei lygintume tik grotelių formas. Naujosios grotelės integruotos į priekinį bamperį labai žemai. Didelė anga tiesiog leidžia suprasti, kad tai sportiškos prigimties automobilis. Dideli priekiniai žibintai tęsiasi iki pat sparnų iškilimo. Tiek automobilio priekyje, tiek gale specialiai apmąstytas dizaino žingsnis visas kėbulo linijas sucentruoja aplink „Mazda“ emblemą. Galinių žibintų stilistika priklauso nuo pasirinkto kėbulo tipo bei įrangos lygio. Pradinė hečbeko versija turi raudonus vidinius lęšius, o aukštesnės versijos – skaidrius LED tipo žibintus. Sedanuose atbulinės eigos ir posūkių žibintai padailinti chromo spalvos apvadais, o aukščiausio lygio versijos turi dvigubus LED tipo žibintus, sumontuotus vienas šalia kito.

Ir sedanas, ir hečbekas turi savitą charakterį. Hečbeko dizainas akcentuoja sportiškumą, o sedanas, nepaisant drąsių linijų – eleganciją. Nors abiejų versijų priekinės dalys labai panašios, skirtumą galima pamatyti dėl skirtingų stogo linijų ir, žinoma, žvelgiant iš galo. Hečbekas turi lygią stogo liniją, kuri pradeda žemėti tik pasibaigus galinių durelių stiklų daliai. Stilingas stogo spoileris tęsia stogo liniją ir užbaigia automobilio dizainą. Stogo linija nėra tokia aštri, kaip gali pasirodyti – galiniams keleiviams neteks saugoti galvų dėl erdvės stokos. Staiga kylanti šoninė kėbulo vidurio ir galinės dalies linija dar labiau sustiprina sportiško automobilio įspūdį. Sedano stogo linija apvalesnė, suteikianti daugiau rafinuotos elegancijos. Automobilio galinė dalis trumpa, sukurianti kupė įvaizdį.

Aerodinaminis naujosios „Mazda 3“ dizainas nėra iliuzija. Aptakumas leido stipriai pagerinti oro pasipriešinimo koeficientus Cd iki 0,28 (sedanui) ir 0,30 (hečbekui), o tai – vieni geriausių rezultatų klasėje. Puikios aerodinaminės savybės padeda pasiekti gerų kuro ekonomijos rezultatų. Gera aerodinamika taip pat užtikrina stabilumą kelyje bei mažą vėjo keliamą garsą važiuojant dideliu greičiu.

Malonus ir itin aukštos kokybės interjeras

Sportiškas naujosios „Mazda 3“ stilius išlieka ir viduje. Durelių, prietaisų skydelio ir centrinės panelės išdėstymas supa vairuotoją taip, kad visus valdymo mygtukus lengva pasiekti. Centre taip pat yra porankis vairuotojui ir keleiviui, o pavarų svirtis dabar sumontuota 6 cm aukščiau ir arčiau vairuotojo, nei anksčiau. Pedalų formos taip pat pakeistos. Aukšta kokybė matoma ir juntama visur – tiek sėdynių, tiek panelės apdailos medžiagose. Panelės paviršius minkštas, malonus liesti, taip pat atrodo puikiai ir mažina atspindžius.

Ergonomika ir saugumas akcentuojami valdymo prietaisų dizaine. Lengvai suprantami matuokliai įrengti tiesiai priešais vairuotoją, o naujasis daugiainformacinis displėjus sumontuotas 10 cm aukščiau nei anksčiau, dešiniau vairo. Visi valdymo prietaisai lengvam naudojimuisi įrengti vienoje, siauroje zonoje šalia vairo. Naujo dizaino ir kitokio išdėstymo šoniniai A formos langeliai, didesnis priekinis ir platesnis galinis stiklai užtikrina vairuotojui geresnį matomumą iš visų pusių. Visomis kryptimis reguliuojama vairo kolonėlė leidžia vairuotojui įsitaisyti patogiam vairavimui.

Apšvietimas taip pat atlieka svarbų vaidmenį, kuriant kokybiško interjero įspūdį. Jau pradinėse versijose gausu apšvietimo elementų, o aukštesnės „Mazda 3“ versijos turi interaktyvią apšvietimo sistemą. Ši sistema prisitaiko prie skirtingų situacijų, pavyzdžiui, kai automobilis atrakinamas, užsidega salono apšvietimas: lubų lemputės, šoninės lemputės ir kojų zonos apšvietimas lengvam įlipimui. Kai vairuotojas atsisėda, centrinis ekranas, audio ir oro kondicionavimo sistemos apšviečiamos viena po kitos. Aktyvi apšvietimo sistema skatina reaguoti ir intuityviai paliesti valdymo prietaisus.

Naujosios „Mazda 3“ sėdynės tapo didesnės ir užtikrina geresnę liemens srities atramą nei anksčiau. „Sport“ versijoje oda aptrauktos sėdynės reguliuojamos elektra, o taip pat turi trijų padėčių atminties funkcijas. Nuotolinio centrinio užrakto ir užvedimo sistemos gali turėti du nustatymus.

Įranga ir komfortas

„Mazda 3“ siūloma keturių įrangos lygių: „Classic“, „Elegance“, „Touring“ ir „Sport“. Sportiškiausia versija MPS bus siūloma vėliau. Net pradinėje versijoje „Classic“ sumontuota labai daug įrangos. Visos „Mazda 3“ versijos turi DSC dinaminę stabilumo kontrolę, 6 oro saugos pagalves, elektra valdomus veidrodėlius, oro kondicionavimo sistemą („Touring“ ir „Sport“ versijose – dviejų zonų klimato kontrolės sistemą), radijo /CD grotuvą, kelionės kompiuterį ir daug kitų elementų.

Priklausomai nuo pasirinktos versijos, įrangoje yra „Bluetooth“ laisvų rankų įranga, „Bi-Xenon“ žibintai su adaptyvia apšvietimo sistema, parkavimosi jutikliai, automatiškai tamsėjantis galinio vaizdo veidrodėlis ir lietaus jutiklis. „Touring“ ir „Sport“ versijos standartinėje įrangoje turi šildomą priekinį stiklą, tačiau šį papildomos įrangos elementą galima užsakyti ir „Elegance“ versijai. Oro kondicionieriaus ir šildymo sistemos kompresorius tapo didesnis, turintis naują sistemą, todėl automobilyje žymiai greičiau vėsinamas arba šildomas oras. Taip pat priekinių sėdynių šildymo sistema tapo modernesnė, greičiau šylanti, šildanti platesnėje zonoje bei turinti naują 5 lygių reguliavimą.

Variklių gama ir ekonomiškumas

Naujosios „Mazda 3“ variklių gamą sudaro du benzininiai ir trys dyzeliniai varikliai. Galingesnis benzininis (2.0l 150 AG) variklis gali būti komplektuojamas su 6 pavarų mechanine arba 5 pavarų automatine greičių dėže. Variklis turi sekvencinį vožtuvų atsidarymą/užsidarymą, kuris kartu su kintamos indukcijos sistema įgalina variklį sugeneruoti galingą sukimo momentą prie visų apsukų. Naujas antros kartos „Mazda 3 MZR 2.0“ variklis turi priekinio oro paėmimo indukcinę sistemą. „Mazda 3“ su 2.0l benzininiu varikliu vidutinės kuro sąnaudos tėra 6,7 l/100 km.

Du trečdaliai Europoje nuperkamų „Mazda 3“ modelių – su 1,6 benzininiais varikliais, todėl manoma, kad šis variklis bus populiariausias ir naujosios „Mazda 3“ pirkėjų tarpe. Puikus kainos ir kuro ekonomiškumo santykis, 105 AG galia ir 145 Nm sukimo momentas paverčia važiavimą maloniu ir smagiu. Vidutinės kuro sąnaudos tėra 6,3 l/100 km.

„Mazda 3“ taip pat siūloma su dviem dyzeliniais varikliais – 1,6 (109 AG) ir 2,2 (185 AG). Naujasis 2,2 variklis pasiekia maksimalų 360 – 400 Nm sukimo momentą, kuris „Mazda 3“ suteikia itin sportišką važiavimą. Vidutinės kuro sąnaudos išlieka taip pat labai mažos – tik 5,5 l/100 km.

Tačiau 1,6 dyzelinis variklis gali tapti daug populiaresnis. 240 Nm sukimo momentas ir labai mažos – 4,5 /100 km – vidutinės kuro sąnaudos, žema 119 g/km CO2 emisija užtikrina tokį pat smagų ir lengvą važiavimą pirkėjams.

„Mazda“ tęsia svorio mažinimo programą

Naujosios „Mazda 3“ važiavimo ir techninės charakteristikos žymiai patobulėjo. „Mazda“ naudojo itin tąsų plieną kėbulo struktūrai, o tai leidžia automobiliui išlikti tvirtam, važiuojant dideliu greičiu. Standaus kėbulo dėka „Mazda 3” taip pat tapo daug tylesnė. Naujasis modelis taip pat turi geresnius stabilizatorius, kurie dar labiau sustiprina stabilumą. Visos naujosios „Mazda 3“ versijos turi elektrohidraulinį vairo stiprintuvą, greitai reaguojantį į judesius ir suteikiantį puikų valdomumo pojūtį kelyje.

Naujoji „Mazda 3“ seka antros kartos „Mazda 2” ir „Mazda 6” pėdomis, tapdama didesne, turinčia gausesnę įrangą, saugesne, bet lengvesne. Naudojant aukšto tąsumo plieną, automobilio svoris sumažėjo 11 kg, o dar 4 kg palengvintos pakabos, valdymo bloko ir kitų elementų svoris.
Nežinomas  Parašyta: 18 Birželio 2009 21:21
[b]Lietuvoje pristatytas naujas BMW Z4 modelis – ne tik piešti gatvėmis[/b]

[img=ae4093d87b325.jpg][/img]

Šių metų sausio mėnesį pristatytas naujasis BMW Z4 modelis jau stovi „Krasta Auto“ automobilių salone. Nors automobilių salonai dažniausiai turi galimybę potencialiems klientams pasiūlyti bandomuosius automobilius, šio modelio bandomasis automobilis šiuo metu yra skirtas tik vienas visam Baltijos regionui.

Jei šią savaitę sostinės gatvėse išvysite skrodžiantį metalinės spalvos BMW Z4, nesuklyskite – prie vairo ne naujas mašinos savininkas. „Krasta Auto“ siūlo išbandyti vos pusmečio senumo modelį. Jau savaitės pabaigoje gamyklos dažais kvepiantis automobilis keliaus atgal į Švediją. „Krasta Auto“ atstovų teigimu, kol kas Lietuvoje parduotas tik vienas naujojo tipo BMW Z4 automobilis ir vienas yra užsakytas.

Išskirtinis akcentas – metalinis stogas

[img=c0c11e79a36c2.jpg][/img]

Norintys gatvėmis skrosti naujuoju BMW Z4 gali rinktis iš trijų variklių variantų. „sDrive23i“ modelyje įmontuotas 2,5l šešių cilindrų variklis, suteikiantis automobiliui 204 AG. „sDrive30i“ slypi 258 AG ir 3,0l variklis.

Galingiausias žiemą pristatyto BMW Z4 automobilio variantas – „sDrive35i“. Po automobilio kapotu slepiasi 3,0l variklis su dviem turbinomis (306 AG). Su šiuo automobiliu 100 km/h greitį, naudojant mechaninę pavarų dėžę, išvystyti galima per 5,2 sekundės.

Bene labiausiai akcentuojama naujiena šiame automobilio modelyje – atidengiamas metalinis stogas. Kaip teigė „Krasta Auto“ atstovai, BMW gamintojai nusprendė medžiaginio stogo atsisakyti dėl klientų noro ir poreikio.

Naujame modelyje daugiau vietos keleiviui ir vairuotojui

[img=c23dc191215f7.jpg][/img]

Prie BMW Z4 vairo supranti, kad automobilis skirtas maloniam, bet nevisiškai patogiam pasivažinėjimui. Padangomis liesti kelio dangą visai malonu, kol nepasitaiko net ir mažyčių duobių. Žinoma, toks automobilis ir neturėtų pasižymėti švelnia pakaba, bet važiavimas malonesniu taptų, jei Lietuvos kelininkai pasirūpintų lygesniu keliu. Automobilyje įmontuota M tipo pakaba, kuri yra 10 mm žemesnė nei įprasta.

BMW automobilį būtų galima pagirti už stabilumą kelyje: didelis greitis ir staigūs posūkiai neverčia stipriau suspausti automobilio vairo. „sDrive 30i“ ir „sDrive35i“ modelių maksimalus greitis 250 km/h.

BMW Z4 automobilio gamintojai naujuoju modeliu pažadėjo daugiau erdvės transporto priemonės savininkams. Naujasis modelis yra 14,8 cm ilgesnis ir šiek tiek platesnis už savo senąjį brolį. Vairuotojui ir keleiviui atsirado daugiau vietos, tačiau per daug išsiplėsti sportiniame automobilyje vietos vis vien nėra. BMW Z4 puikiai tiktų kaip miesto automobilis porai ar trumpoms kelionėms, tačiau ilgas kelias tikriausiai priverstų kaip reikiant pavargti.

Akcentuojamas metalinis stogas įtraukiamas per 20 sekundžių. Juo „manipuliuoti“ galima ir važiuojant iki 20 km/h greičiu. Atsidarius stogą, vairuotojui neturėtų niekas kliudyti matyti kelio kliūčių ar norimų vaizdų, tačiau lietui lyjant reikėtų labiau būti susirūpinusiam dėl matomumo.

Nauja automobilio konstrukcija kabrioleto bagažinės talpą padidino iki 310 litrų. Kaip teigia automobilio gamintojai, joje galima sutalpinti visą golfo lazdų rinkinį. Tačiau nuleidus stogą, į bagažinę sutalpinti planuojamus krovinius būtų sunkoka, tektų pradaryti metalinį stogą.

Moterims, mėgstančioms palaidus plaukus, kabrioletas grasina suvelti plaukus geru oru, tačiau BMW Z4 automobilyje įmontuota apsauga nuo vėjo leidžia plevėsuoti tik mažai daliai plaukų.

[img=b144ccbf4970f.jpg][/img]

Naujajame BMW Z4 modelyje įdiegta „Dynamic Driving Control“ sistema, leidžianti pasirinkti normalų, sportinį arba sport plius rėžimus. Prie mechaninės pavarų dėžės pripratę vairuotojai ar norintys „labiau kontroliuoti“ automobilį bėgius gali perjunginėti rankiniu būdu nuo vairo.

Automobilis paverstas teptuku

BMW Z4 gamintojai ne tik patobulino automobilį, bet ir sugalvojo įdomią susipažinimo su nauju modeliu koncepciją. Po 32 metų, kai BMW modelių eskizai buvo piešiami ant tam skirtų lentų, Pietų Afrikos Respublikos menininkas Robinas Rhode sugalvojo apversti šį procesą ir naująjį BMW Z4 automobilį paversti teptuku.

Naujasis BMW Z4 automobilis buvo panaudotas piešiant linijas ant didžiulio pagrindo, kuris buvo numargintas raudona, geltona ir mėlyna spalvomis. Automobiliu Losandžele nutapytas paveikslas buvo pavadintas „Džiaugsmo išraiška“ (angl. „An Expression of Joy“).

Ši meno ir technologijos sąjunga buvo panaudota naujojo modelio BMW Z4 reklaminėje kampanijoje.

Naujasis BMW Z4 „Krasta Auto“ salonuose kainuoja nuo 125 tūkst. litų.
Nežinomas  Parašyta: 18 Birželio 2009 21:24
[img=4fb8871c53455.jpg][/img]

Galingiausia

Kompanija Citroen pristatė naują trijų litrų dyzelinį variklį, kuris bus siūlomas C5 ir C6 šeimynos automobiliams ir taps pats galingiausias Citroen variklių istorijoje. Kaip pranešama tinklalapyje The Motor Report, toks variklis artimiausiu metu pakeis seną 2,7 litro 208 AG „šeškę“.

Naujo šešių cilindrų dyzelinio variklio galia – 240 AG, o maksimalus sukimo momentas – 450 Nm – pasiekiamas prie 1600 aps./min. Pasak Citroen atstovų, C5 ir C6 su nauju varikliu ir 6 laipsnių mechanine pavarų dėžę galės įsibegeti iki 100 km/h per 7,9 ir 8,5 sekundės, atitinkamai. Vidutinės kuro sąnaudos – 7,4 litro šimtui kilometrų.
Nežinomas  Parašyta: 18 Birželio 2009 21:27
[img=414fd8dfb2528.jpg][/img]

Paskutinis Scion xD RS

Scion pristatė paskutinę automobilio xD specialią versiją. Naujiena bus pagaminta ribotu kiekiu – 1600 egzempliorių. Scion xD Release Series rinkoje pasirodys šio mėnesio pabaigoje. Visi specialios versijos egzemplioriai turės 2,0 litrų variklius ir bus nudažyti žaliai. Tokios pat spalvos bus ir vidinis apšvietimas.

Scion xD Release Series bus siūloma su Pioneer AVN audionavigacija, turinčia 5,8 colių skystųjų kristalų monitorių, balso atpažinimo sistemą bei Bluetooth. Sistema turi galinio vaizdo kamerą, palydovinį ryšį.

Automobilio gamintojo rekomenduojama Scion xD RS kaina yra 1270 dolerių didesnė negu standartinio modelio kaina. Modifikacija su mechanine transmisija be pristatymo išlaidų kainuos 14 650 dolerių (apie 36 600 Lt), o su automatine pavarų dėže – 15 450 dolerių (apie 38 600 Lt).
Nežinomas  Parašyta: 18 Birželio 2009 21:31
[img=da0202ca13a06.jpg][/img]

Alfa Romeo Mi.To su naujais benzininiais varikliais

Šių metų rugsėjį kompanija Alfa Romeo išplėtė kompaktinio hečbeko Mi.To variklių gamą naujų benzininių naujos kartos MultiAir variklių dėka. Kaip sakoma oficialiame pranešime, tokie varikliai su kitokiu dujų paskirstymo mechanizmu galės 10 -15 procentų padidinti galią bei sukimo momentą, o taip pats sumažinti kuro sąnaudas bei nuodingų medžiagų patekimą į atmosferą.

Alfa Romeo Mi.To bus siūlomi su 1,4 litro atmosferiniais varikliais MultiAir, kurių galia bus 105, 135 ir 170 AG. Šie varikliai bus komplektuojami su 5 arba 6 laipsnių pavarų mechanine pavarų dėže. Pirmos dvi variklio versijos bus prieinamos visoms Mi.To modifikacijoms, galingiausias variklis bus siūlomas tik specialiąjai Quadrifoglio Verde versijai.

Mi.To su naujais varikliais MultiAir, o taip pat šalis, kur bus tokie automobiliai parduodami, kol kas neskelbiamos.
Nežinomas  Parašyta: 18 Birželio 2009 21:32
[img=4de017bca48d6.jpg][/img]

„Penkių durų kupė“ Audi A5 Sportback

Šį trečiadienį kompanija Audi išplatino pirmąją oficialią nuotrauką ir kai kurią informaciją apie naują modelį – A5 Sportback, kurį Vokietijos kompanijos atstovai pavadino „penkių durų kupė“. Automobilis prekyboje pasirodys jau šių metų rugsėjo mėnesį ir taps trečiąja modifikacija modelio A5 šeimoje.

Lyginant su sedanų Audi A4, naujovė bus 36 mm trumpesnė, priekinės ir užpakalinės nuosvyros taps trumpesnės, durų stiklai be rėmų ir dvejais milimetrais pailginta ratų bazė. Bagažinės tūris bus 480 litrų, tai 10 litrų mažiau, nei pas A4 universalą. Kai galinės sėdynės sudėtos, naudinga erdvė padidėja net iki 980 litrų.

Iš pradžių, A5 Sportback modeliui bus pasiūlyti du benzininiai varikliai – dviejų litrų 211 AG turbininis variklis ir 3,2 litro V6 265 AG variklis, kuris bus automobilio komplektacijoje kartu su quatro visų varomųjų ratų sistema. Tai pat bus pateikti dyzeliniai agregatai: 2,0 l TDI 170 AG, 2,7 l TDI 190 AG ir 3,0 l V6 240 AG. Pasak Audi atstovų, kiek vėliau pasirodys mažesnio pajėgumo varikliai.

Vokietijoje Audi A5 Sportback kainos prasidės nuo 36 tūkst. iki 50 tūkst. eurų.
Nežinomas  Parašyta: 19 Birželio 2009 17:22
[b]Naujasis „Kia Soul“ – kultūros sostinės automobilis[/b]

[img=63393a9822bd2.jpg][/img]



Į Lietuvos gatves tik ką išriedėjęs naujasis „Kia Soul“ tapo oficialiu nacionalinės programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ automobiliu. Jau šį savaitgalį vyksiančioje šventėje „Tebūnie naktis“ sostinės gyventojai ir svečiai, priėję prie „Kia Soul“ automobilio, galės iš karto sužinoti, kur, kada ir kokie renginiai vyksta mieste.

„Šį savaitgalį vyksiančioje tradicinėje šventėje „Tebūnie naktis!“ vyks net 57 renginiai. Kultūros sostinės automobilis, pažymintis informacijos centro vietą, padės svečiams susigaudyti renginių įvairovėje ir pamatyti tai, kas kiekvienam įdomiausia“, - pasakojo VšĮ „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ direktorius Rolandas Kvietkauskas.

Šį savaitgalį šventės „Tebūnie naktis!“ metu „Kia Soul“, žymintis informacijos centro vietą, stovės Gedimino pr. 9 Vilniuje nuo šeštadienio 15 val. Priėję prie kultūros sostinės automobilio žmonės ras „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ (VEKS) darbuotojus, galinčius suteikti visą reikalingą informaciją apie vykstančius renginius.

„Naujasis „Kia Soul“ atspindi pagrindinę nacionalinės programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ dvasią – „Kultūra gyvai“. Tai „gyvas“ šiuolaikiško miesto automobilis, savyje slepiantis daug naujų idėjų ir kviečiantis „išlaisvinti savo protą“, - teigė VšĮ „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ direktorius Rolandas Kvietkauskas.

„Kia Soul“ – tai šiuolaikiškas, saugus ir taupus automobilis, kiekvienam vairuotojui žadantis saugų, smagų ir komfortabilų važiavimą.

Apie „Kia Soul“

„Kia Soul“ – visiškai naujas miesto automobilis, išsiskiriantis ypatingai plačiu stiliaus, komforto, garso, papildomos įrangos pasirinkimo asortimentu. Tai automobilis išryškinantis „laisvės“ idėją.

„Kia Soul“ - penkių durų hetčbekas su varomaisiais priekiniais ratais, aukšta stogo linija ir nepaprastai ilga važiuoklės baze. „Kia Soul“ vidinė erdvė atitinka ar net pranoksta didesnių išorinių parametrų automobilius.

Tai taupus automobilis, dėl važiuoklės ypatumų šį automobilį smagu vairuoti ir lengva parkuoti. Kartu tai ir saugus automobilis gavo aukščiausią 5 žvaigždučių saugumo įvertinimą paskutiniajame Euro NCAP testavime. Automobilyje įdiegtos aukščiausio lygio aktyvios ir pasyvios apsaugos sistemos, visiškai pateisinančios vis didėjančius vartotojų lūkesčius. Kiekviename naujajame „Kia Soul“ modelyje sumontuota apsaugos sistema, TCS (praslydimo kontrolės), BAS (pagalbinė stabdymo sistema) ir ESP (stabilumo) sistemos, 6 oro pagalvės.
Nežinomas  Parašyta: 19 Birželio 2009 17:26
[b]BMW M atsakas į „Audi R8“?[/b]

[img=b68c42a814cfa.jpg][/img]



Akivaizdus įrodymas, jog talentingi automobilių dizaineriai neturi darbo. O gal priešingai turi į valias laiko įgyvendinti savo seniai puoselėjamas svajones?

Australijoje gyvenantis Idriesas Noahas teikia viešą pasiūlymą BMW kaip turėtų atrodyti stiprus „Audi R8“ konkurentas.

Įkvėptas vandens ir banglenčių sporto vaikinas teigia, jog pavargo laukti tinkamo BMW atsako kuriant stiprų konkurentą. Šio koncepto idėja – agresyvumas, dinamika ir lengvos formos.
Įsivaizduojamame modelyje turėtų būti komplektuojamas 5.0 litrų V10 variklis. Taip, tas pats, tūnantis dabartiniame BMW M6.
Nežinomas  Parašyta: 21 Birželio 2009 12:39
[b]Safario siaubas - „Mercedes-Benz G55 AMG“[/b]

[img=945b94be456bf.jpg][/img]

Prisimerkite ir paslėpkite tai nuo vaikų akių - rašoma Hamann Typhoon paketo naujajam „Mercedes-Benz G55 AMG“ pristatyme.

G klasė yra viena tų serijų kurios automobiliai tiesiog privalo būti juodos spalvos, o vairuoja tokias mašinas tik kieti vyrukai. Pasirodo tai yra ne visai tiesa.

Baltos spalvos „Mercedes-Benz G55 AMG Hamann Typhoon“ pakete rasite 600 AG (441kW) ir žvėrišką 782 Nm sukimo momentą. Tokius rezultatus duoda atnaujinta elektroninė variklio dalis, transmisijos pakeitimai su individualia aušinimo sistema. Rezultatai? Nuo 0 iki 100 km/val. bėgėsitės 5.1 sekundės, maksimalus greitis 261 km/val.

Išorėje gausu anglies pluošto detalių - veidrodėliai, durų rankenėlės. Priekyje masyvios variklio grotelės. Apšvietimas žinoma LED. Montuojamas su juodais 24 colių ratais.
Viduje jausitės kaip už masyvaus sportinio automobilio vairo, anglies pluoštu dekoruota didžioji dalis detalių. O raudonai apsiūtos sėdynės neleis pamiršti, jog tai nepaprastai dinamiškas automobilis.
Nežinomas  Parašyta: 21 Birželio 2009 12:40
[b]Nepakartojamas „Ferrari California Spider“ pagal „Edo Competition“[/b]

[img=1cae794836a44.jpg][/img]



Super automobilių specialistai iš Vokietijos „Edo Competition“ yra pirmoji kompanija pristatanti įpūdingą „Ferrari California Spider“ atnaujinimo paketą. Nors bazinė automobilio išvaizda atrodo nepriekaištingai - patobulintoji versija įgavo šiek tiek trūkstamos agresijos. Be jokios abejonės pagerintos ir techninės automobilio savybės.

4.3 litro V8 variklis turi patobulintą ECU bloką, vožtuvinę išmetimo sistemą ir naujo dizaino katalizatorių.

Tai 500AG tikrosioms „Ferrari“ savybėms atskleisti. Nuo 0 iki 100km/val. bėgėsitės tik 3.9 sekundės, su 500Nm sukimo momentu tai atrodo natūralu. Net ir maksimalus automobilio greitis padidintas 5 km/val. nuo bazinės versijos - 315 km/val.

Kaip teigia gamintojas galima užsisakyti papildomą modifikaciją - 35 mm žemesnę pakabą. Išsirinkti 20“ ar 21“ colio ratus iš naujai sukurtos siūlomos linijos.
Turite idėjų automobilio interjerui? Puiku aksesuarų, spalvų ir odos derinių kiekis kiekvieno skoniui. Keliam nykštį į viršų ir sakom puiku!
Puslapis 7 iš 8 «  1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 8  »
Показать все
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį