LTLT ENEN ITIT RURU
Блоги

Nesistenkite suprasti moterų

2011 04 10 | keywords: moteris

+1

Mylėdami gražią moterį Jūs rizikuojate, kad ją mylės visi...
Jūs žinote, rizika yra visur. Net kai ji palieka namus eidama į darbą jau yra rizikos, ji gali sutikti tą, kuris yra pasiruošęs suteikti jai daugiau negu tu.
Tai gali atsitikti bet kur: aplink namą, transporte, biure, turguje, parduotuvėje.
Ir kuo daugiau jūs manote apie tai, ir apriboti bandote, tuo didesnė šio susitikimo tikimybė!
Ir, atsižvelgiant į priežastis, kodėl žmona būna neištikima, manau, kad versija kerštas vyrui, net jei mes yra tai, labai mažas procentas.
Tad kuo dažniau moteris aimanuoja nakties metu, tuo mažiau ji bamba dieną.
Nesistenkite suprasti moters, neduok Dieve, suprasite.
Stenkitės dėl jos...
Комментарии(1)
Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Balandžio 10 19:49  
cia jeigu tu autorius .. tai tau truksta pasitikejimo savimi .. o , kad jis butu verta sugebet atsakyt sau i klausima "del ko?" .. del ko pasitiket savimi ? .. o moterys linksta ten kur mato "del ko?" del ko but su vyru ? .. kai jos nemato del ko .. tai ir eina naturaliai tiesiog .. eina .. ir zino ji tai ar nezino taciau nori sutikt ta del ko noretu but su vyru .. beje stengiasi tik tie , kurie nesupranta moteru .. beje tu tikriausiai nenori suprast moteru , nes turi baime , jog suprates jas tu suprasi koki jos tave mato ... vieni stengias kiti daro ka nori tai vat ... gyvenk kaip pats renkies .. aij tiesa tai yra visiskai naturalu , jog vos noresi uzdaryt moteri i "narveli" ji kur kas labiau nores pakvepuot laisve su tuo su kuo nori but .. .. suprantu tas moteris , kurios isnaudoja kai kuriuos .. matomai nors spirk is kojos vistiek gyvas ir dar stengias xD

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Голосование

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį