LTLT ENEN ITIT RURU
Eventi » LSP NIGHTS VU ir VGTU studentams|su perpus pigesniais alkoholiniais gerimais
 I club
LSP NIGHTS VU ir VGTU studentams|su perpus pigesniais alkoholiniais gerimais
18 March, Thursday @ Helios, Didžioji g. 28 (Vilnius)
LSP NIGHTS @ HELIOS Club:
Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto (VGTU) IR Vilniaus Universiteto (VU) studentams
Su perpus pigesniais gėrimais visą naktį
2010 03 18/KETVIRTADIENIS
www.lspnights.lt

LSP NIGHTS jau kovo 18-ąją dieną, ketvirtadienį, skelbia vakarėlį, skirtą Vilniaus Universiteto (VU) ir Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto (VGTU) studentams! Šio renginio metu: visi alkoholiniai gėrimai klubo baruose ištisą naktį kainuos perpus pigiau!

Tuo tarpu “LSP Nights” ir toliau be abejonės lieka populiariausiais “mažojo savaitgalio” vakarėliais visame mieste! Ketvirtadieniais „Helios“ klubas – tiesiog lūžta nuo žmonių, o kitų klubų bandymai organizuoti panašius vakarėlius ne kartą virto nesekmėmis. Ir nenuostabu, kadangi „Helios“ bendradarbiaudamas su Lietuvos Studentų Atstovybių Sąjunga (LSAS) – „LSP Nights“ renginių metu ne tik kaskart pristato klubines naujoves (azoto patrankas, lazerių show ir kt.), stebina įspūdingais dj‘ų setais ar šokėjų pasirodymais, bet nuo šiol ir užtikrina mažiausias gėrimų kainas visame mieste! Tad tikimasi, jog šį kartą ir vėl bus sumušti visi aktyvumo rekordai, kadangi VGTU ir VU studentai visada buvo vieni aktyviausių „LSP Nights“ dalyvių!
Taigi artėjančio ketvirtadienio LSP NIGHTS renginys skirtas Vilniaus Universiteto (VU) ir Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto (VGTU) studentams, kurie pateikę savo studento pažymėjimą į „LSP Nights“ renginį iki 24 h - pateks nemokamai! O pavėlavusiems su LSP bilietas kainuos tik 10lt!

Užtikriname Jus – jog ketvirtadienį karščiausias vakarėlis vyks „Helios“ klube! Čia, kaip visada, bus daugiausiai žmonių visame mieste, o vakarėlių dalyviai nuo šiol galės mėgautis ne tik kokybiška klubine muzika, bet ir pigiausiais gėrimais! Šio renginio metu klubo rezidentai JUSTIN BEAT ir URL pristatys savo MEGA MIX’us – kurių metu per 30 min. bus sugrojama 20 populiariausių šokių muzikos hitų! Tad jei kas sakys, kad ketvirtadienį galite rasti geresnę vietą linksmybėms nei “Helios” – netikėkite! Jie meluoja!

Remdamiesi pastarųjų renginių patirtimi, organizatoriai į „LSP Nights“ renginį ragina atvykti anksčiau, kad nereiketų laukti eilėje. Iki susitikimo pilniausiame sostinės klube!

Daugiau informacijos: www.lspnights.lt www.heliosclub.lt
Caricato da: HeliosClub Helios
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Vota

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Birthday Today