ITIT RURU LTLT ENEN
Autorius Boikotuojam ikirias reklamas siame portale!!!!

ERIXONAS, 37
Įrašai: 4
 Parašyta: 24 Birželio 2010 20:25
Gerbiami lankytojai,visi kam nusibodo pazintys.lt portale y akis lendancios reklamos,ar sutiktumete savaite nesilankyti siame portale tam,kad adminai reklamas padarytu ne tokias "agresyves"?
Man asmeniskai jau nusibodo visokios eziu,sulciu,sampanu reklamos,kurios ne tik kad patalpintos siame puslapyje (cia neturiu nieko pries,nes puslapis ir gyvena is reklamu) bet ir ykyriai lenda y akis: nori paziureti anketa,ant veido meta reklama,nori parasyti laiska,laisko vietoje meta reklama,verti kita anketu puslapy,vel meta reklamas, o ne anketas rodo. Tai gerbiamieji,kiek galima???Jus suvokiat,kad sitas dalykas zmones nervuoja?Ar suvokiat,kad jokiame kitame pazinciu tinklapyje neprikrauta tiek ykyrios reklamos,kiek pas jus? Jeigu man reikes tos reklamos produkto,as paspausiu ant banerio,bet nafik metat man "po kojom" kur as beeiciau siame tinklapyje???

ERIXONAS, 37
Įrašai: 4
 Parašyta: 24 Birželio 2010 20:26
Na,tai ar kas sutiktu?
Nežinomas  Parašyta: 24 Birželio 2010 21:14
pritariu,nes jau svelniai tariant atsibodo.

ERIXONAS, 37
Įrašai: 4
 Parašyta: 25 Birželio 2010 14:04
Man jau kompas nuo tokio kiekio durnu reklamu,pradejo metyt kazkokias lenteles ir isvis meta is to puslapio...Na,nejaugi visiems taip viskas gerai del reklamu,ko tylit?
Nežinomas  Parašyta: 26 Birželio 2010 01:23
jo sutinku. Esmė tame, kad kai FB visi pradėjo naudotis, lb krito pažinčių lankomumas. O kadangi valdytojai buvo prie gero gyvenimo pripratę, kad išlaikyt panašų pelningumą bando dabar visaip pinigų užkelt - nuo įkyraus kreditų pardavinėjimo iki maximos raugintų agurkėlių reklamos. Atrašiau vieną kart į tokią reklamą ir pasiunčiau n4chui , bet nieko neatrašė. Reiškia dar nėra toks ragas, kad nusileistų ant žemės ir su kiekvienu lankytoju individualiai bendrautų :D

ERIXONAS, 37
Įrašai: 4
 Parašyta: 27 Birželio 2010 14:29
Kiekvienas portalas turi reklamu,nes tai pagrindas,kad isilaikyt,taciau viskas turi buti proto ribose...Jeigu jie daro si puslapi lankytojui nepatogu,lankytojas begs kitur...yra begale pazinciu portalu ir pazintys.lt...As nezinau kiek dar tai istrversiu,bet jeigu ir toliau bus toks ykyrumas reklamu,as einu i kita puslapy,kur zmoniu ne ka maziau,netgi gal daugiau.
Nežinomas  Parašyta: 27 Birželio 2010 16:41
Jo mane irgi uzknisa lyg neuztenka jiems tu reklamu kurios yra virsuje ir desneje puseje tai ne dar kazkokios per visa puslapi atsidaro ir erzina. As tik uz tai as cia galiu menesi baikotuot ir nesilankyti!!!
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį