ENEN ITIT RURU LTLT
Puslapis 1 iš 8 «  2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 7  | 8  »
Autorius Anekdotas
Nežinomas  Parašyta: 11 Lapkričio 2008 15:22
Parasykit kas zinot kokiu nors anekdotu:)
Nežinomas  Parašyta: 11 Lapkričio 2008 15:23
susitinka dvi prostitutes, viena belekokia, naguciai padaryti, plaukuciai islyginti, odiniai drabuziukai tuda siuda, o kita ziauri, apsiurusi visa, baisi nieks neima. nu stovi abidvi ruko, ir ta baisi klausia, klausiyk, blem vienoj gatvej dirbam, tu taip suki litus, as nefiga. kaip cia yra? ta gera ir sako, nu blem gera drauge esi, senai pazystamos, pasakysiu paslapty, krc gauni iskvietima, pasiemi maza maza balioniuka, susikisi i maksti, kai vyksta aktas jau, pokst, balionelis sprogsta, ir sakai vyrukui, nu va gimda sprogo 5 stukos zalio ir viskas. da baisi sako o blem varke aciu. Nu ta baisioji gauna iskvietima apie puse 3 nakties, nu kur tau tokiu laiku parduotuves dirbs kokios nors, eina gatve nusiminus, opa ziuri masinos padanga guli, nusimntavo, ishsitrauke kamera, prisipute, susikiso kur ten reik, atvaziavo pas vyruka, mylisi mylisi, tik POKST!!! jau kaip xujarino, o ji ramiu veidu sako nu va 5 stukos zalio, gimda sprogo..o bachuriukas ISHPUSTOM AKIM SAKO, BL DUOSIU IR 10 STUKU, TU TIK PASAKYK PRO KURIA FORTKE MANO BYBYS ISLEKE!!!
Nežinomas  Parašyta: 11 Lapkričio 2008 16:06
Zmona atsikelia viduri nakties, ziuri vyro nera salia, pasiziuri i laikrody, dar 3 valandos iki darbo vyrui. Girdi kazkas virtuvei krabzhda, nueina i virtuve, o virtuveje Vyras pasidejas by*y ant radijatoriaus ir laiko.
Zmona sako: Brangusis, ka tu cia darai??
Vyras: Nesijaudink mieloji, tau pusrycius sildau... :)
Nežinomas  Parašyta: 11 Lapkričio 2008 16:06
Vyras gryzta namo su gelem pas zmona.
Zmona sako: Ka man dabar uz tai reikes kojas skiest?
Vyras: O ka mes vazos neturim? :o
Nežinomas  Parašyta: 11 Lapkričio 2008 16:16
Eina rolandas zologijos sode pro papugu narva. viena papuga sako:
-Rolandai eik n*
Tas pasimetes. Kita diena eina pro ta paty narva vel papuga:
- Rolandai eik n*
Aisku Rolandas supykes tiesiai i administracija sodo. Sako taip ir taip, kaip cia suprast. Nubega administratorius pauksti isbara, tipo jei pasikartos dar tas pats tau papuga bus ragai. Nu papuga asiq sako daugiau nepasikartos ir t.t.
Kita diena jau Rolandas specialai eina pro narva paziuret kaip cia bus.
Papuga:
- Rolandai....
Rolandas atsisuka.
Papuga:
- Nu, as manau, tu mane supratai...

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 11 Lapkričio 2008 20:07
[quote='InFInIT']susitinka dvi prostitutes, viena belekokia, naguciai padaryti, plaukuciai islyginti, odiniai drabuziukai tuda siuda, o kita ziauri, apsiurusi visa, baisi nieks neima. nu stovi abidvi ruko, ir ta baisi klausia, klausiyk, blem vienoj gatvej dirbam, tu taip suki litus, as nefiga. kaip cia yra? ta gera ir sako, nu blem gera drauge esi, senai pazystamos, pasakysiu paslapty, krc gauni iskvietima, pasiemi maza maza balioniuka, susikisi i maksti, kai vyksta aktas jau, pokst, balionelis sprogsta, ir sakai vyrukui, nu va gimda sprogo 5 stukos zalio ir viskas. da baisi sako o blem varke aciu. Nu ta baisioji gauna iskvietima apie puse 3 nakties, nu kur tau tokiu laiku parduotuves dirbs kokios nors, eina gatve nusiminus, opa ziuri masinos padanga guli, nusimntavo, ishsitrauke kamera, prisipute, susikiso kur ten reik, atvaziavo pas vyruka, mylisi mylisi, tik POKST!!! jau kaip xujarino, o ji ramiu veidu sako nu va 5 stukos zalio, gimda sprogo..o bachuriukas ISHPUSTOM AKIM SAKO, BL DUOSIU IR 10 STUKU, TU TIK PASAKYK PRO KURIA FORTKE MANO BYBYS ISLEKE!!![/quote]
gal 10 minuciu zvengiau :DD

LiToK, 33
Įrašai: 250
 Parašyta: 11 Lapkričio 2008 21:26
eina 3 blondines, prieina prie laiptines ir ziuri ant duru sperma kaba, tokie pasiziurejo viena i kita palazihe, pauoste ir sako:
1 sako: ne chia tikrai ne mano vyro!
2 sako: taip chia tikrai ne tavo vyro!
3 sako: cia tikrai ne ish musu laiptynes!

LiToK, 33
Įrašai: 250
 Parašyta: 11 Lapkričio 2008 21:26
eina 3 blondines, prieina prie laiptines ir ziuri ant duru sperma kaba, tokie pasiziurejo viena i kita palazihe, pauoste ir sako:
1 sako: ne chia tikrai ne mano vyro!
2 sako: taip chia tikrai ne tavo vyro!
3 sako: cia tikrai ne ish musu laiptynes!
Nežinomas  Parašyta: 12 Lapkričio 2008 09:28
Antradienį apie 19 val. 30 min. Vilniaus policija gavo pranešimą, kad nuo Mindaugo tilto ketina nušokti žmogus. Kaip DELFI sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja, pareigūnams paskambino pats incidento dalyvis.

Apie 20 val. prie tilto pareigūnai vis dar bendravo su potencialiu savižudžiu.
Taip pat įvykio vietoje budėjo medikai
Vėliau, įvykio liudininkų teigimu, žmogus, nusiėmęs viršutinius drabužius, šoko į Nerį. Iš aplinkui susirinkusios nemažos žiūrovų minios, liudininko teigimu, buvo girdėti ir šūksnių „šok, šok“.

Nušokęs į upę vyriškis išplaukė į paviršių ir pasiekė krantą. Išlipti iš vandens jam padėjo budėję įvykio vietoje gelbėtojai. Jis buvo išvežtas greitosios pagalbos mašina.

Pareigūnų teigimu, į upę šokęs vyriškis galėjo būti neblaivus.



(cia is delfi:) tas sok sok sok nuzude mane :D http://www.delfi.lt/news/daily/crime/article.php?id=19231305
Nežinomas  Parašyta: 12 Lapkričio 2008 10:57
ateina eilinis pas komisarą ir sako , šefe suoliuką pisa ,
ateina komisaras pas kitus, išrikiuoja, nu kas piso suoliuką žingsnį i priekį. visi žengia, 1 pasilieka
prieina prie to sak : nu tu mldc suoliuko nepisai kokia tavo pavarde?
- suoliukas.


ateina vyras i sexshop parduotuvę ir sako : duokit man prašau prezeratyvą. pardaveja: kokio norite? juodo, balto ar su mikimauzu? vyras: aj duokit juodą, išbandysiu.... pariena namo, pasimyli su žmona, prezervatyvas suplyšta ir žmona tampa nėščia. po 9men gimsta vaikas... po 10 metų sunūs sako tevui: tėti, kodėl tu baltas, mama balta, o aš juodas? sako tevas: džiaukis, kad ne mikimauzu gimei
Puslapis 1 iš 8 «  2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 7  | 8  »
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį