RURU LTLT ENEN ITIT
Autorius Radau prieda jeigu gamykline aparatura negroja mp3 failu, rekomenduoju
Nežinomas  Parašyta: 6 Lapkričio 2008 08:21
Vazineju su Mazda 6 automobiliu ir kas blogiausia, jog gamykline aparatura negroja mp3 :( Per valanda internete ieskojimu suradau [url]http://www.mp3car.lt[/url] Puslapis galetu buti ir geresnis :)
Pasiskabinau, suderinau laika, atvaziavo ir pajunge. Visgi tikrai neblogas priedas, pasijunge kaip orginalus cd-changeris, tik kad turi USB ir SD korteliu pajungima. Garso kokybe nelabai skiriasi nuo kompaktu ir kas labiausiai patinka jog galima valdyti mygtukais esanciais ant vairo. Veliau suzinojau, jog mazda kazka lyg panasaus pati turi, bet kaina x2 kart didesne, visgi neprasoviau :)
Nežinomas  Parašyta: 6 Lapkričio 2008 08:35
mp3 kokybe beveik nesiskiria nuo CD ? nu nejuokauk taip ziauriai :) mp3 gi suspaustas keliasdesimt kartu failas.. o spaudimas vyksta apkarpant kokybe.. Tai pasakyk kiek kainavo tau tas malonumas, nes mano nuomone būtų jau geriau maga nusipirkt..
Nežinomas  Parašyta: 6 Lapkričio 2008 08:40
[quote='slyksciai_grazus']mp3 kokybe beveik nesiskiria nuo CD ? nu nejuokauk taip ziauriai :) mp3 gi suspaustas keliasdesimt kartu failas.. o spaudimas vyksta apkarpant kokybe.. Tai pasakyk kiek kainavo tau tas malonumas, nes mano nuomone būtų jau geriau maga nusipirkt..[/quote]

na 4 bendradarbiai klausem, idejom kompakta paklausem, isijungem mp3 su 320 kbps bitreitu skambejo analogiskai. Per gamykline aparatura stebuklu juk neisgirsi, kad ir BOSE Mazdoje pas mane. 310 lt kainavo, tu gal man ta nauja maga ir i Mazda 6 idetum ? Kazkaip Abejoju :)
Nežinomas  Parašyta: 23 Lapkričio 2008 19:48
[quote='slyksciai_grazus']mp3 kokybe beveik nesiskiria nuo CD ? nu nejuokauk taip ziauriai :) mp3 gi suspaustas keliasdesimt kartu failas.. o spaudimas vyksta apkarpant kokybe.. Tai pasakyk kiek kainavo tau tas malonumas, nes mano nuomone būtų jau geriau maga nusipirkt..[/quote]
Zinok, didelis mokslas tas mp3, cia tik kodavimas, konvertuok cd i mp3 ir i wma, skirtumo tikrai nepajusi o wma uzims desimcia kartu daugiau. Taip kad mp3 suspaudus i 320kbps aisku praranda, bet tik labai mazai kokybes, ir nemanau kad cia atsirastu daug zmonu su nerialia muzikine klausa kurie atskirtu skirtuma, o tarp musu paprastu zmoniu kurie klausomes bet ka, klubuose svarbu zeme dreba ir jau super garsas.
Cia tik nuo to irenginio gali suprastet kokybe, nes neaisku kas cia ji gamino ir kaip. tad jei norim kokybes aisku geriau nusipirkt maga kuris nuskaitys mp3 ir ta pati aukstos klases, o ne seip balalaika is lietuvisko super marketo.
Nežinomas  Parašyta: 23 Lapkričio 2008 19:57
[quote='Edas_']na 4 bendradarbiai klausem, idejom kompakta paklausem, isijungem mp3 su 320 kbps bitreitu skambejo analogiskai. Per gamykline aparatura stebuklu juk neisgirsi, kad ir BOSE Mazdoje pas mane. 310 lt kainavo, tu gal man ta nauja maga ir i Mazda 6 idetum ? Kazkaip Abejoju :)[/quote]
na jo i mazda 6 tai ten nelabai kur ir ikisi, turi pirkt konverteri panelej kad mago vieta pasidaryt, nes originaliai ten graziai ikomponuota ir nelabai islupsi :D na gal zmones nemate nauju mazdu salonu, taip kad zinokit zmones, nelabai ten ir pasikeisi tuos magus is originaliu. o kam labai noresis tai as i tokia mazda pioneer konverteri salono pirkau. apie 250lt kainavo, tada telpa paprastas viengubas magas.

Kasela, 59
Įrašai: 21
 Parašyta: 26 Lapkričio 2008 10:03
gal daiktas ir geras, bet tame puslapyje kur idetas klipas, tai nieko nesupratai is tos tridos, kas tai per daiktas, kaip jis jungiamas, kokie jo privalumai ir t.t. bent jau komentara koki nors galejo ideti, o siaip tai as i savo lupena isidejau standartine radija su CD grojanciu MP3 ir viskas kainavo tik 250Lt, nu dar jungtis pirkau, tai dar 15Lt bet jei nesinori islupineti gamyklines aparaturos, tai gal ir sita tryda geriau pirkti
Nežinomas  Parašyta: 5 Gruodžio 2008 01:47
kam tokias temas kurt ?
Nežinomas  Parašyta: 10 Gruodžio 2008 14:31
tai zmones su apynaujom masinom nors alternatyva tures. Nieks juk nedraudzia ir tau kazko panasaus sukurti.
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį