ITIT RURU LTLT ENEN
Renginiai » Šlapių marškinėlių konkursas atgimsta vienai nakčiai
 Klubai
Šlapių marškinėlių konkursas atgimsta vienai nakčiai
12 Lapkričio, Penktadienis @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
MERGINAS NORINČIAS DALYVAUTI KONKURSE KVIEČIAME REGISTRUOTIS >>> baras.planb@gmail.com

Šlapių marškinėlių konkursas sugrįžta vienai nakčiai
Amerikoje ir daugelyje Vakarų Europos šalių labai populiarūs šlapių marškinėlių konkursai. Lietuvoje tokių konkursų apskritai nebuvo organizuojama, galbūt dėl šalto lietuvių temperamento. Šią situaciją daugiau nei prieš 2 metus iš esmės keisti ėmėsi Dj URL su savo komanda, kuris „HELIOS“ naktiniame klube pradėjo pirmasis rengti „WET T-SHIRT“ konkursus, sutraukdavusius šimtus žmonių. Tad DJ URL galima drąsiai vadinti „Šlapių marškinėlių“ konkurso pionieriumi Lietuvoje.

Džiugi naujiena: DJ URL gimtadienio proga legendinis konkursas atgyja vienai nakčiai! Jau lapkričio 12-ąją dieną pigiausiame kokteilių klube Lietuvoje PLAN B ne tik švęsime DJ URL gimtadienį, bet ir rinksime gražiausios krūtinės savininkę! Vienai nakčiai atgyjančiame konkurse jau dabar sutiko dalyvauti ne viena ankstesnių konkursų nugalėtoja ir dalyvė! Su jomis susikauti gali kiekviena panorėjusi mergina! Jums tereikia užsiregistruoti adresu baras.planb@gmail.com. Registruojantis reikėtų parašyti savo vardą, amžių, telefono numerį, prikabinti nuotrauką bei nurodyti, jog norite dalyvauti „Šlapių marškinėlių“ konkurse. O dalyvauti tikrai yra dėl ko, nes visos dalyvės bus apdovanotos, o nugalėtojos laukia SPECIALI dovana!!! Nugalėtoją išrinksite Jūs patys, reikšdami ovacijas, šaukdami, rėkdami, trypdami ar kitaip bandydami sukelti kuo didesnį triukšmą. Apsispręsti jums padės žodžio kišenėje neieškantis TV laidų vedėjas ir prodiuseris Julius Šerėnas. Pasirodymo pabaigoje bus paruoštas VIP staliukas su gėrimais, kuriais renginio dalyvės galės mėgautis iškart po konkurso.


Už visą vakaro muzikinę dalį bus atsakingas pats DJ URL, kuris į pagalbą ir į savo gimtadienio fiestą žada pasikviesti ne vieną gerai Lietuvoje žinomą diskžokėjų. Pirmą kartą už PLAN B pulto stoti jau pažadėjo DJ MIKAS bei ROM K iš „Čiuju jo“ komandos. Jiems padės PLAN B rezidentas Dj Vortec. Dar nežinote, ką veiksite lapkričio 12-ąją dieną? Jūsų laisvalaikis jau suplanuotas „PLAN B“ kokteilių klube! Čia iki 10 val. ryto (o gal ir ilgiau) švęsime URL gimtadienį ir džiaugsimės gražiausių krūtinių savininkių draugija!

Visi žinome šlapių marškinėlių konkurso koncepciją, tačiau ar visi esame matę, kaip tai atrodo? Taigi visi, kurie dar to nematė, jau lapkričio 12d. galės visa tai išvysti gyvai.

Bilieto kaina: 10lt
Užsiregistravus www.planb.lt – perpus pigiau!
Patalpino: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį