LTLT ENEN ITIT RURU
Renginiai » Sandy Rivera (Kings Of Tomorow)
 Klubai
Sandy Rivera (Kings Of Tomorow)
30 Spalio, Šeštadienis @ BarBar‘a, Vilniaus g. 56 (Kaunas)

Jei bent truputeli domiesi šokių muzika - žinai kas toks Sandy Rivera.
Prieš daugiau nei dešimtmetį, kai šokių muzikos kultūra vis dar buvo pogrindyje, o visos kuriamos melodijos liejosi iš sielos gelmių, „rytojaus karalius“ savo studijoje dėliojo garsus, kurie netrūkus nušvietė pasaulį. Kūrinio „The Calling“ sudrebintos šokių aikštelės bylojo, jog ką tik užgimė kažkas labai ypatingo. Tuomet Sandy pasislepės po Kings of  Tomorrow kauke ir pradėjo savo kelione po klausytojų širdis.
Dabar jau tapęs klasika kūrinys „Finally“ tuo metu praskriejo aplink žemę žaibišku greičiu ir tapo vienu iš house muzikos himnų bei diktavo tolimesnes house muzikos tendencijas.
Tačiau šiuo metu Sandy Rivera žvaigždė spindi dar ryškiau. Hit'ai "Lollipop", "Persuasion", "Changes", "Freak","Whatever" ir kiti nenustoja skambėti radijo stotyse, o pasirodymai suplanuoti net 3 mėnesius į priekį.


Pristatome Jums gyvą muzikos legendą ir Kokteilių baro „BarBar‘a“ Helloween weekend startą skelbsiantį SANDY RIVIERA (Kings Of Tomorrow). Mes helloween‘ą švęsime dvi naktis, tad pirmąja iš jų pradėsim ypač trankiai kartu su legendiniu Dj. muzikos prodiuseriu Sandy Riviera. Tu negali to praleisti.
Šis Helloweenas bus nepamirštamas....


DALYVAUK IR LAIMĖK KVIETIMUS Į RENGINĮ: http://www.pazintys.lt/blogai/admin/pasakyk-labas-sandy-riviera-m3169-b2113.html

Patalpino: admin BarBar‘a
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį