ENEN ITIT RURU LTLT
Renginiai » Metų renginys – Alexei B-day Party!
 Klubai
Metų renginys – Alexei B-day Party!
13 Rugpjūčio, Penktadienis @ ClubX Factory, T.Ševčenkos g.16 (@ClubX Factory, Vilnius)
Rugpjūčio 13 dieną, penktadienį 23 valandą vakaro naktiniame klube „ClubXFactory“ prasidės didžiausia metų šventė klubo gyvenime. Šios šventės istorija siekia pirmuosius klubo gyvavimo metus dar praeitame amžiuje. Metams bėgant formavosi šventės tradicijos, renginys brendo ir stiprėjo. Keitėsi programos ir artistai, tačiau renginio idėja nepakito, ji išliko tokia pati kaip ir prieš dešimtmetį – tai padėkos diena ištikimiausiems klubo gerbėjams.

Šventėje Jums spalvingiausi žvaigždžių kabareto artistų pasirodymai, kvapą gniaužianti erotinė programa ir žinoma priklausantys tokio lygio šventei fejerverkai bei gimtadienio tortas.

Kaip ir kiekvienais metais Alex B-day Party tai puiki proga susirinkti visiems ištikimiausiems, tikriausiems ir mylimiausiems klubo gerbėjams bei tiems, kas dar aname amžiuje pradėjo rašyti naktinių klubų istoriją kartų su Alex bei klubu.

Tie kas dar pamena pirmąjį savo apsilankymą klube ir patirtus įspūdžius šiame vakarėlyje pamatys tokią programą, kurios nepamirš dar 100 metų, o gautas teigiamų emocijų užtaisas įkvėps geros nuotaikos visiems metams. Pavargę nuo alinančios saulės galės leistis į nuotykius vėsiuose klubo rūsiuose, kurie vakarėlio metu tikrai įkais nuo ten verdančių aistrų. Na o visa tai apjungs kaip visada puiki klubo muzika ir nuostabi svečių nuotaika, o įspūdingą renginį vainikuos žaižaruojančių fejerverkų iliuminacija.

„Alex B-day Party“ Rugpjūčio 13 d., Penktadienį.

Pradžia: 23.00 val.

Įėjimas: nuo 23 val. iki 24 val. įėjimas visiems NEMOKAMAS.

Po 24 val. – 25 Lt.
Info: www.clubxfactory.lt
Patalpino: MensFactory
ClubX Factory
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį