ENEN ITIT RURU LTLT
Renginiai » Naktinis klubas ant vandens: POWER on WATER
 Klubai
Naktinis klubas ant vandens: POWER on WATER
31 Liepos, Šeštadienis @ („Smiltynės perkėlos“ keltas, Klaipėda)

Jau liepos 31-ąją dieną Lietuvos pajūrį sudrebins neeilinis renginys! Būtent šią dieną pačiame Jūros šventės įkarštyje, kuomet į Klaipėdą susirenka virš milijono žmonių, Lietuvos naktinio gyvenimo, pramogų bei išskirtinių potyrių mėgėjai bus pakviesti į pirmą kartą Lietuvoje vienai nakčiai atsidarysiantį naktinį klubą ant vandens!


Vienas iš renginio organizatorių - populiariausia radijo stotis POWER HIT RADIO - visiem žada nepamirštamą įspūdį:  jūsų lauks ne tik tonos garso, svaiginantys šviesos efektai, kūnus varstančios lazerių bangos, bet ir Lietuvos šokių muzikos meistrai: Filtered Tools, Santi touch, Freakie beats ir Dj Green. Ant netradicinės laivo scenos pasirodys ir nepakartojamo skambesio suteiks saksofono  ir gataros virtuozai Garikas ir Arifas. Gyvo skambesio virpesiai ir po kojomis tyvuliuojantis vanduo netradicinio klubo lankytojams garantuos aukščiausio lygio prisiminimus! 500 žmonių, kuriuos vienija meilė muzikai ir troškimas pajusti visišką laisvę, bus plukdomi palydėti ir pasitikti tekančios saulės. “POWER on WATER” bus tikrąja ta žodžio prasme pirmasis naktinis klubas ant vandens Lietuvoje, atversiantis duris paskutiniąją liepos mėnesio dieną ir tik vienai vieninteliai nakčiai. Klubinėtojai besibaiminantys galimo blogo oro – gali būti ramūs, didžioji laivo dalis yra uždengta – tad jokios stichinės nelaimės nesugadins geros nuotaikos ir nepaprastos atmosferos.



Naktinis klubas, įsikūręs „Smiltynės perkėlos“ kelte, išplaukia iš Klaipėdos kruizinių laivų terminalo 23:00h! Prašome nevėluoti bei pasistengti iš anksto pasirūpinti išankstiniais pigesniais bilietais bilietai.lt sistemoje!

Nepraleisk progos su minia žmonių ligi paryčių šėlti ant vandens!




Išankstiniai bilietai 35 lt

Su omni id kortele:
su paprasta/sidabrine kortele - 10lt nuolaida.
su auksine perpus pigiau (galioja 2asm.)

Patalpino: admin
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį