LTLT ENEN ITIT RURU
Renginiai » Olialia Party Weekend – didžiausias liepos mėnesio šėlsmas pajūry
 Klubai
Olialia Party Weekend – didžiausias liepos mėnesio šėlsmas pajūry
16 Liepos, Penktadienis @ (HBH Pas Juozą, OMNITEL trasa, Paplūdimys, Palanga)

Tokio festivalio Lietuvos pajūris dar nematė. Liepos 16-17 dienomis atokiau nuo Palangos įsikūrusioje oazėje, „HBH“ pramogų ir poilsio centre šokti ištisas dvi paras kvies „Olialia Party Weekend“. Čia savo muziką skleis Didžiosios Britanijos trijulė Above & Beyond, šiuo metu esantys ketvirti pasaulyje! Olandijos progressive house žvaigždės 16 Bit Lolitas, merginų sielų virpintojas Sandy Rivera iš JAV, klubo „Pacha“ rezidentai bei dar daug Lietuvos ir Latvijos Dj‘ų bei atlikėjų. Pirmoji savaitgalio diena džiugins tuos, kurie iki sielos gelmių pasinėrę i šokių muziką. Jiems festivalis pasiūlys stilių paletę nuo trance iki techno. Tuo tarpu antroji diena bus skirta greičio ir automobilių gerbėjams - visi jie rinksis "Speed Race Party" su, kuriame išgirsime jau minėtajį Sandy Rivera ir bene visus labiausiai OLIALIA PARTY gerbėjų pamėgtus DJ ir atlikėjus, tokius kaip Mantas Jankavičius, Vaidas Baumila bei daugelis kitų.


Begalė garso ir specialiųjų efektų


Pajūryje sunku rasti vietą, kurioje galima „be stabdžių“ groti muziką visu garsu. Tačiau organizatoriai pasirūpino, jog čia net ir išrankiausio lankytojo poreikiai būtų patenkinti – iš Kauno atvažiuoja net trys krovininiai automobiliai pilni garsą skleidžiančio džiaugsmo. Taip pat susirinkusiems bus pateikta neseniai Lietuvoje atsiradusi naujovė - „IBIZA EFFECT“ patrankos. Ši technologija ypatinga tuo, kad į įkaitusią minią pučiamas anglies dvideginio ir dūmų mišinys, kurio poveikis išlieka ilgiau, o vaizdas – lyg virš žemės būtų pakibęs sodrus kalnų debesis. Naujovė jau kelerius metus kultivuojama Ibisos klube „Amnesia“ pagaliau ir pas mus. Ne gana to visą erdvę apšvies galingi lazeriai,  milžiniški L.E.D. ekranai bei kelios tonos papildomos apšvietimo įrangos. Publiką stebins teatralizuoti šokėjų pasirodymai bei ugnies šou ir jei kam pasirodytų, kad jau gana - vakarą vainikuos scenoje įrengti fejerverkai.   


Savaitgalis prasidės anksčiau  


Festivalio belaukiant pirmuosius jo akordus bus galima girdėti Palangos paplūdimyje. Jau nuo liepos 14 d. prie tilto jaukiai įsikūrusioje mini ambasadoje geriausią nuotaiką skleis Riko El Gato gražiausių Lietuvos merginų apsuptyje. Čia bus galima ne tik pašokti, bet ir gauti informacijos kaip patekti į renginius.  Be visų pramogų, kurios laukia prie tilto, „Olialia“ mergaitės šauniausius žada apdovanoti pakvietimais į didžiojo OLIALIA PARTY WEEKEND vakarėlius.


 


16 /17 dienų muzikinė programa išsamiai:


2010 07 16 (HBH Music Festival)
Main Stage:
ABOVE & BEYOND (Anjuna Beats/UK)
16 BIT LOLITAS (NL)
MARCIUS-D (Activity Zone)
DJ SAINT (KaZantip Baltic)
ANDY LAU (Pacha Vilnius)
ZHEMAITIS (Pro-duce Records)

R'n'B stage:
Mamania (G&G Sindikatas/Pacha Vilnius)
Black B (Pacha Vilnius)

Latino stage:
Rikko El Gato feat Serge On Sax (Mosquito)

2010 07 17 (SPEED RACE PARTY)
Main Stage:
SANDY RIVERA (USA)
JOVANI
VIRUS J (Pacha Vilnius)
M&D Substance (Pacha Vilnius)
RIKKO EL GATO FEAT SERGE ON SAX (Mosquito)

R'n'B stage:
VAIDAS BAUMILA (live)
Black B (Pacha Vilnius)

Pop stage:
MANTAS JANKAVIČIUS (live/čiuožki čiuožki)
Silva ir Simona


Lokacija:
HBH Pas Juozą
http://www.hbhjuozas.lt/
OMNITEL 1000 km. lenktynių trasa
http://www.promosportas.lt/lenktynes/
Palangos paplūdimys, prie tilto



★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Išankstiniai bilietai: https://www.tiketa.lt/Show.aspx?EvnID=4116&CtgID=62&LngID=LT
Viena diena: nuo 40 Lt
Dvi dienos: nuo 60 Lt
10 Lt nuolaida su Laisvalaikio ir Maestro Olialia kortele.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Patalpino: admin
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį