RURU LTLT ENEN ITIT
Renginiai » F**k the famous
 Klubai
F**k the famous
28 Gegužės, Penktadienis @ („BLACK PEARL”, Savanorių pr. 124, Kaunas)
"F**k the famous” vardo nebereikia pristatinėti, vakarėliai kalba patys už save, o jei neteko sudalyvauti – ateik ir savo akimis įsitikink! Numojame ranka į skambius vardus ir žadame išpildyti kiekvieno Jūsų muzikinius lūkesčius. Vakaras, kupinas energijos ir šypsenų, garantuotas!

Prie pulto stoja “F**k the Famous” renginių siela – DOMIMO. Šis dj’us įrodė, jog gali visiems puikiai žinomus house’o kūrinius priversti skambėti kitaip, bet ne ką prasčiau. Šiam vakarėliui gros ne tik šlagerius, bet ir pateiks Jūsų verdiktui naujų kūrinių. Pagrindinis bruožas – energija!

VYTAS G. Kartą jau grojęs “F**k the Famous” vakarėlyje, vykusiame “Neklubas Pasaka”, ir išjudinęs 500 žmonių savo puikiai parinktais muzikos ritmais! Šis dj’us dar nėra žinomas plačiajai auditorijai, tačiau kasdien stumiasi į priekį ir visuomet stengiasi parodyti viską, ką gali dėl Jūsų plojimų.

PAUL DE MAN – naujas vardas mūsų vakarėlių serijoje, nauji ritmai ir nauji įspūdžiai. Šį dj’ų galima sutikti ketvirtadienio vakarais grojantį “Pizza Jazz” bare.
Jis žada priversti krutėti kiekvieną Jūsų kūno dalį! Paul de man - pasižymi kaip puikus virtuozas grojimo technikoje.

Šie dj’ai nėra patys žinomiausi Lietuvoje, tačiau tai tikrai nėra rodiklis, jog jie nesugeba groti. Velniop skambius vardus, leidžiame pasireikšti jauniesiems talentams!

Vakarėlio metu oro temperatūrą kontroliuos šalto oro patrankos ir skanieji kokteiliai. Šiam vakarėliui paruošiame atnaujintą gėrimų menių.

Jūsų visų patogumui, atsižvelgdami į praėjusio vakarėlio baro apgultį, atidarome antrą barą – tai shot’ų ir gaiviųjų gėrimų baras, kuriame galėsite greitai paragauti skaniausių shot’ų.

Visi shot’ai tik po 5lt.

Kainos:
Pirmam šimtui atėjusių - 10lt, su skrajute - 15lt, be skrajutės 20lt.


Patalpino: admin
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį