ENEN ITIT RURU LTLT
Renginiai » LSP Nights projekto uždarymas HOUSE muzikos ritmu
 Klubai
LSP Nights projekto uždarymas HOUSE muzikos ritmu
13 Gegužės, Ketvirtadienis @ Helios, Didžioji g. 28 (Vilnius)
Paskutinis LSP NIGHTS vakarėlis

2010 05 13/KETVIRTADIENIS

Su pigiausiais gėrimais visame mieste!

LSP Nights vakarėliai pasiekė 2010-ųjų metų pirmojo pusmečio kulminaciją! Renginiams ir šiais metais pavyko išlaikyti populiariausių mažojo savaitgalio vakarėlių vardą bei kaskart ketvirtadieniais po vienu stogu surinkti šimtus sostinės studentų! Kaip bebūtų net geriausi ir gražiausi dalykai turi pabaigą – tad paskutinis šio pusmečio LSP Nights renginys skelbiamas jau gegužės 13-ąją dieną. Pirmą kartą į vakarėlį visų aukštųjų mokyklų studentams iki 24h – įėjimas nieko nekainuos, o pavėlavusių lauks speciali bilieto kaina.

Ypatingų staigmenų ir liksmybių tikrai netruks, o šia proga alkoholiniais gėrimais ištisą parą vieninteliame sostinės klube visi lankytojai galės mėgautis už perpus mažesnę kainą!

„Helios“ klubas šiam vakarėliui ruošiasi itin kruopščiai, kadangi tai išskirtinis projekto renginys, žymintis kartu tiek pabaigą, tiek ir naujojo etapo pradžią!!! Gegužės 13-osios dalyviai ne tik džiaugsis patekę į karščiausią vietą mieste, kurioje galės išbandyti įvairiausius kokteilius už mažiausią kainą mieste, bet ir mėgausis ypatinga programa, kurią uždarymo proga ruošia „Helios“ komanda.





Projekto „LSP Nights“ organizatoriai – taip pat praneša, jog liūdėti neverta, kadangi vasaros metu studentiškos linksmybės keliasi į pigiausią barą Lietuvoje – PLAN B! Jau gegužės 20-ąją dieną visi sostinės studentai bus pakviesti į beprecedenčio vakarėlių ciklo - LSP Nights: Speed Dating - startą! Vakarėlių, truksiančių ištisą vasarą, metu bus įgyvendinta visiškai nauja idėja Lietuvoje – kiekvienas lankytojas gaus specialią kaklajuostę su spynele bei raktelį – vakaro tikslas ne tik linksmai praleisti laiką mėgaujantis pigiausiais gėrimais visoje Lietuvoje bei įmantriausiais kokteiliais, maišomais gerai žinomų sostinės barmenų, bet ir surasti savo partnerį atrakinant jo spynelę: vakarui, savaitei, mėnesiui, o gal net visam gyvenimui!?! Organizatoriai naujoms poroms žada malonias staigmenėles! Apie PIGIAUSIĄ BARĄ LIETUVOJE – “PlanB” - daugiau informacijos bei daugybę nuotraukų rasite adresu www.planb.lt!
Tuo tarpu LSP NIGHTS organizatoriai kviečia visus, kurie nors kartą yra buvę šiuose renginiuose ir kartu su minia šėlę ligi pat paryčių – prisijungti prie paskutiniojo renginio – kad jis būtų tikrai nepaparstas ir kad visi su nekantrumu galėtų laukti atnaujinto projekto atgimimo jau artėjantį rudenį!

Nepamirškite, jog „LSP Nights“ uždarymo metu pačiais įmantriausiais gėrimais mėgausitės už mažiausią kainą visame mieste – kadangi visam baro meniu bus taikoma net 50% nuolaida! Tad apsilankyti šiame renginyje tikrai verta!



HELIOS CLUB www.heliosclub.lt
Baras PLAN B www.planb.lt
Patalpino: HeliosClub Helios
 
Показать все
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį