LTLT ENEN ITIT RURU
Renginiai » LSP NIGHTS@HELIOS
 Klubai
LSP NIGHTS@HELIOS
6 Gegužės, Ketvirtadienis @ Helios, Didžioji g. 28 (Vilnius)
LSP NIGHTS renginys
VILNIAUS GEDIMINO TECHNIKOS UNIVERSITETO (VGTU), MYKOLO ROMERIO UNIVERSITETO (MRU), VILNIAUS PEDAGOGINIO UNIVERSITETO (VPU), VADYBOS IR EKONOMIKOS UNIVERSITETO (ISM), TARPTAUTINĖS TEISĖS IR VERSLO AUKŠTOSIOS MOKYKLOS (TTVAM) ir VILNIAUS KOLEGIJOS (VIKO)
studentams

2010 05 06/KETVIRTADIENIS

Su pigiausiais gėrimais visame mieste!

LSP Nights vakarėliai galutinai artėja prie 2010-ųjų metų pirmojo pusmečio kulminacijos! Renginiams pavyko išlaikyti populiariausių mažojo savaitgalio vakarėlių vardą bei kaskart ketvirtadieniais po vienu stogu surinkti šimtus sotinės studentų!

Tuo tarpu artėjančio savaitgalio renginys bus skirtas VILNIAUS GEDIMINO TECHNIKOS UNIVERSITETO (VGTU), MYKOLO ROMERIO UNIVERSITETO (MRU), VILNIAUS PEDAGOGINIO UNIVERSITETO (VPU), VADYBOS IR EKONOMIKOS UNIVERSITETO (ISM), TARPTAUTINĖS TEISĖS IR VERSLO AUKŠTOSIOS MOKYKLOS (TTVAM) ir VILNIAUS KOLEGIJOS (VIKO) studentams, kurie pateikę savo LSP į renginį net iki 00:30h – pateks nemokamai! Renginio metu alkoholiniais gėrimais ištisą parą vieninteliame sostinės klube visi lankytojai galės mėgautis už perpus mažesnę kainą!

LSP Nights organizatoriai garantuoja, jog visi gegužės 6-osios dienos renginio dalyviai ne tik džiaugsis patekę į karščiausią vietą mieste, kurioje galės išbandyti įvairiausius kokteilius už mažiausią kainą mieste, bet ir mėgausis lengva house muzika, barmenų ugnies show bei elitinių klubo šokėjų specialiai parengta programa!


Projekto „LSP Nights“ organizatoriai– taip pat parengė dar vieną džiugią staigmeną sostinės studentams! Nuo šiol linksmybės tęsis ir savaitgaliais, o studentai visada turės alternatyvų laisvalaikio linksmybių planą – kadangi sostinėje duris jau atverė PIGIAUSIAS BARAS LIETUVOJE – “PlanB”, apie kurį daugiau informacijos bei daugybę nuotraukų rasite adresu www.planb.lt! Būtent šiame bare nuo gegužės vidurio startuos ne tik pirmas Lietuvoje lauko baras, bet ir ypatingas vasaros ketvirtadienių vakarėlių ciklas studentams – kurio metu bus įgyvendinta visiškai nauja idėja dar nematyta nė viename Lietuvos klube!

Nepamirškite, jog „LSP Nights“ renginių metu (gegužės 6-ąją) pačiais įmantriausiais gėrimais mėgausitės už mažiausią kainą visame mieste – kadangi visam baro meniu bus taikoma net 50% nuolaida! Tad apsilankyti šiame renginyje tikrai verta!



HELIOS CLUB www.heliosclub.lt
LSP NIGHTS www.lspnights.lt
Baras PLAN B www.planb.lt
Patalpino: HeliosClub Helios
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį