ENEN ITIT RURU LTLT
Renginiai » Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacija (LKFA) ir „Geležiniai žmonės“ pristato: Parodomąją kultūrizmo dvikovą
 Klubai
Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacija (LKFA) ir „Geležiniai žmonės“ pristato: Parodomąją kultūrizmo dvikovą
7 Gegužės, Penktadienis @ Helios, Didžioji g. 28 (Vilnius)
Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacija (LKFA), „Geležiniai žmonės“ ir HELIOS klubas pristato:
Parodomąją kultūrizmo dvikovą

Gegužės mėnesis „Helios“ klube prasidės netradiciškai: kadangi pirmąjį šio mėnesio penktadienį klubas „Geležiniai žmonės“ ir Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacija (LKFA) pristato beprecedentį projektą – Parodomąją kultūrizmo dvikovą tarp dviejų nesutaikomų Lietuvos miestų – Vilniaus ir Kauno!

Jau gegužės 7-ąją dieną vakarėlio metu ant „Helios“ klube specialiai sumontuotos scenos susikaus geriausi Kauno ir Vilniaus kultūristai. Anot „Parodomosios kultūrizmo dvikovos“ organiztorių, šiam renginiui buvo ruoštasi jau ne vieną mėnesį, tačiau tik dabar sportininkai pasiekė tokią formą, kurią būtų galima drąsiai demonstruoti viešai. Vakarėlio metu atletai atrodys kaip per tikras kultūrizmo varžymas, - bus panaudotos visos įmanomos priemonės, jog sportininkai pasirodytų tikrai įspūdingai. Nevengiama bus iš šou elementų, kadangi geriausius atletus išrinksite jūs patys reikšdami savo ovacijas! Organizatoriai tikisi, jog “Helios” lankytojų sprendimą nulems ne simpatijos ar antipatijos Vilniui ar Kaunui, bet dalyvių kūnų formos!

Šio vakaro metu aistras kaitins seksualiosios ringo mergaitės, „Entertainment models“ angelai bei už pulto stosiantis ne vieno nacionalinio ir tarptautinio fitness‘o čempionato prizininkas – DJ Justin Beat, - šiam renginiui ruošiantis ne tik ypatingą setą, bet ir šou programą!

Taigi gegužės 7-ąją dieną, penktadienį, HELIOS klube renkasi raumeningiausi Lietuvos vyrai, seksualiausios sostinės merginos, gražiausios Europos šokėjos bei patraukliausi planetos dj‘ai! O Jums ar dar kyla klausimų, ar verta prisijungti?

O kam linksmybių nepakaks – vakarėlio „afteris“ su gražiausiais vakarėlio kūnais skelbiamas pigiausiame bare Lietuvoje „Plan B“ (Pylimo 21b/www.planb.lt), dirbančiame iki 10 val. ryto, o kartais ir ilgiau!



www.heliosclub.lt
Pigiausi bilietai – bilietai.lt sistemoje
Patalpino: HeliosClub Helios
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį