RURU LTLT ENEN ITIT
Renginiai » LSP NIGHTS: MRU ir VPU studentams
 Klubai
LSP NIGHTS: MRU ir VPU studentams
25 Vasario, Ketvirtadienis @ Helios, Didžioji g. 28 (@HELIOS, Vilnius)
LSP NIGHTS:
MRU (Mykolo Romerio Universiteto) ir VPU (Vilniaus Pedagoginio Universiteto) studentams
2010 02 25/KETVIRTADIENIS

LSP NIGHTS pristato: pirmąjį šiais metais projekto renginį Vilniaus Pedagoginio Universiteto (VPU) ir Mykolo Romerio Universiteto (MRU) studentams jau vasario 25-ąją dieną! Šio renginio metu projekto organizatoriai vakarėlio dalyviams paruošė ypatingą staigmeną: visi gėrimai klubo baruose iki 24h – kainuos perpus pigiau!
Praeitą ketvirtadienį įvykęs LSP Nights 2010 renginys – dar kartą patvirtino, jog ir šiais metais “LSP Nights” liks populiariausiais ketvirtadienių vakarėliais sostinėje! Vasario mėnesio ketvirtadieniais įvykę renginiai – tiesiog lūžo nuo žmonių, todėl tikimasi, jog šį kartą ir vėl bus sumušti visi aktyvumo rekordai, kadangi MRU ir VPU studentai visada buvo vieni aktyviausių „LSP Nights“ dalyvių! O tuo labiau, jog ir VPU merginų grožis priverčia prie projekto prisijungti net ir skeptiškiausiai nusiteikusius!!!

Taigi artėjančio ketvirtadienio LSP NIGHTS renginys pirmą kartą šiais metais bus skirtas, Vilniaus Pedagoginio Universiteto (VPU) ir Mykolo Romerio Universiteto Universiteto (MRU) studentams, kurie pateikę savo studento pažymėjimą į „LSP Nights“ renginį iki 24 h - pateks nemokamai! O pavėlavusiems su LSP bilietas kainuos tik 10lt!


Tad vasario 25-osios renginio dalyviai ne tik džiaugsis patekę į karščiausią vakarėlį mieste, bet ir galės mėgautis aštuonių go-go merginų pasirodymu, putų šou tiesiai ant klubo scenos, specialia šou programa bei klubo rezidentų parengtomis muzikinėmis staigmenomis! O kas svarbiausia visų lauks perpus pigesni gėrimai iki 24 valandos! Todėl šį kartą atvykti anksčiau tikrai verta!

Remdamiesi pastarųjų renginių patirtimi, organizatoriai į „LSP Nights“ renginį ragina atvykti anksčiau, kad kaip praeitą kartą eilei prie klubo durų nusitęsus ligi pat Rotušės aikštės klubo svečiams nereikėtų šalti lauke.

Daugiau informacijos: www.lspnights.lt
Patalpino: HeliosClub Helios
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį