LTLT ENEN ITIT RURU
Renginiai » Pure Future White - Arena Show
 Klubai
Pure Future White - Arena Show
1 Gegužės, Šeštadienis @ (Pramogų arena, Ažuolyno g. 9, Vilnius)
Pure Future White – Arena show
 
Masinis renginys Ledo Arenoje: Pure Future White – Arena Show
Šokių muzikos festivalis atidaromas apsirengus griežtai - grynai balta spalva.

 
Gegužės 1-ąją, šeštadienį Vilniaus „Pramogų Arenoje“ nngriaudės hauso muzikos ritmai. Tai jau šeštas Lietuvoje įvyksiantis šou. Grandiozinį šokių muzikos festivalio atidaromąjį renginį „ Pure Future White – Arena Show “ bus įleidžiami griežtai, tik baltos spalvos drabužiais apsirengę melomanai, - tai yra pagrindinis reikalavimas kiekvienam ir visiems.
 
Rengėjai pamažu atskleidžia staigmenas
 
Pirmąsyk Lietuvoje 2004-aisiais Nokia Plug IN pasirodęs S. Kleinebergas baltai apsirengusiems šokių muzikos mėgėjams ne tik gros, bet ir jau trečius metus naudojamu specialiu technikos įrenginiu pademonstruos unikalią video projekcijos programą. Ji bus rodoma ant specialių Viliaus Ledo rūmuose sumontuotų milžiniškų vaizdo ekranų.
 
Penktojo „Pure Future White“ rengėjai tvirtina, kad artimiausiu metu paskelbs dvi kitas festivalyje pasirodysiančias muzikos garsenybes iš užsienio.
Kartu su užsienio žvaigždėmis houso ritmais dalinsis ir geriausi Lietuvos artistai, Justin Xara, Julia Fedotova bei Martynas M.
 
Kol kas „Pure Culture“ agentūros atstovai prasitarė, jog šiųmetį renginį paskelbs 2 valandų trukmės gyvai atliekamas elektroninės muzikos koncertas, kuriame pasirodys iš 8 profesionalaus vokalo ir muzikos instrumentalistų suformuotas kolektyvas.
 
Apie pilną atlikėjų sąrašą organizatoriai paskelbs Facebooko portale:
facebook.com/purefuturewhite
 
Specialus Oro Akrobačių pasirodymas
 
Kas buvo Pure Culture organizuojam renginyje „Grand Halloween Carnival“ arba „Nye Celebration“ gerai atsimena oro akrobačių pasirodymus. Tai merginos Daiva ir Evelina, jos vos nelaimėjo TV3 laidos „Talentai“ pagrindinio prizo.
Specialiai baltam pasirodymui akrobatės ruošia dar nematytus numerius, ir itin ilgą programą. Oro akrobačių pasirodymas neseniai praūžusiame „Grand Halloween Carnival” visiems ilgai išliks atmintyje.
 
Arenos vidus pavirs balta dekoracija
 
Agentūros „Pure Culture“ atstovai jau žino, jog specialiai jau šeštus metus vyksiančiai šventei skirta techninė įranga bus montuojama likus dviems dienoms iki renginio.
Sostinės Pramogų Arenoje (anksčiau Utenos Arena arba Ledo Arena) bus iš Vokietijos atvežta 80 klw gero kokybiško garso. Specialiai kuriamos šviesos, fejerverkų ir lazerių kompozicijos. Ruošiamasi pirmą kartą Lietuvoje naudoti pripučiamas oru dekoracijas. Viso dizaineriai numatė sunaudoti apie kilometrą baltos medžiagos ir balto popieriaus skiaučių.
Taip pat „White Future“ renginio lankytojų lauks visa puokštė specialiųjų efektų. CO2 – šalto oro patrankos, ugnies patrankos, konfeti, spalvoti lazeriai, malonius kvapus skleidžiančios dujos, led ekranai ir muilo burbulų patrankos.
„Tiek spec. efektų turėtų užtekti nugalabyti iškviesti geriausios nuotaikos atmosferos deives į Vilnių. Panašu, jog neišliks nei vienas abejingas scenografija, sakė spec efektus įrangos montavimu užsiimančios Vokiečių bendrovės direktorius Volf‘as Detrohof, - Šiam renginiui ruošiamės labai atsakingai.
 
Pure Future White - gegužės 1d.
Daugiau info: facebook.com/purefuturewhite



Video:




 
Patalpino: admin
Jau prisijungė (29): admin, PAPARACIS, R0LeX, Faraz, Izidee, Simonaa... Super, aš irgi einu!!
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį