RURU LTLT ENEN ITIT
Блоги

Apkabink ir nieko negalvok.....

2010 04 05 | keywords: apkabink, ir, nieko, negalvok.....

+1

Apkabink ir nieko negalvok.....


Esu paprasta mergaite su trukumais ir privalumais. Nesu as tobula ir sito nesiekiu.Vieniem as pasikelusi,kitiems savimi nepasitikinti panele.Kiek zmogiuku tiek ir nuomoniu. Ir sito as nepakeisiu.Man patinka daug juoktis,patinka,kai kiti sypsosi man...Man gera matyti senus pazystamus. Man gera svajoti.Megstu sokti ir daug sokti.Patinka ledai...;D beproto daug megstu skaityti.Ypac patinka ezoterines knygos.Turbut ezoterine literatura mano silpnybe. Retkarciais megstu papiesti.
Zinoma megstu susitikt su savo biciuliais ir ikalt.;DD Kad ir,kaip butu keista esu alaus megeja.;D Tai gi,jei mane sutiksyt pasiulykit alaus ) O as tuo tarpu pagalvosiu ar man sutikti su siuo JUSU pasiulymu ;DDD ar ne ;D Aj dar paminesiu,kad patinka gitaros.Ech butu smagu ismokti skambinti ja.
Isivaizduoju vakaras gamtoje,gera draugu kompanija.....Dega lauzas.O as groju siuo nuostabiu instrumentu.Visi selsta,linksminasi.....Kvailiojam durniuojam....Ech,kaip butu fainiai.Kaip man sito truksta.
O nemegstu as pasikelusiu zmoniu,kurie save kelia auksciau visko.Ir leidzia sau viska.....Tarkim skaudinti, zeminti.....As nesuprantu tokiu zmoniu.Turbut ne mano proteliui tai suvokti.Siaip as greit uzsidegu,kaip degtukas.....Bet ilgai nesugebu pykti.Atleidziu greitai!Draugai yra sake man,kad cia mano vienas is trukumu,kad greit atleidziu savo priesam,bet ka as galiu padaryti NESUGEBU ILGAI AS PYKTI. .....Ech tokia as ir esu.
Taj vat galit siokia tokia nuomone susidaryt apie mane.Aisku,jei kam smalsu,kokia as esu.;DD O jei sudominau berniuk,taj nesidrovek ir parasyk.Po Galais!!! Kiek as Turiu laukt??? As nedrasi,o jei ir tu toks..... Mes niekat ir nesusibendrausim.

Apkabink ir nieko negalvok.....
Ir niekat nebus tokios dainos,kur sirdy dovanos......
Комментарии(0)
Данные не найдены
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį