RURU LTLT ENEN ITIT
Blogs

pirmasis bandymas

2013 04 06 | keywords: naujas

+3

o kazkas naujo,
ziuriu vis populiareja blogu sukurimas - kazkur girdejau, kad blogus kuriasi asmenys, kurie nori padidinti savo populiaruma (dainininkai, sokejai ir siaip souverslo atstovai), bet paslampynejus nustebau, kad ooohho kiek cia daug musu visu. Rasau musu, nes nusprendziau isbandyti ta ''susirasynejima su savimi ir savo minciu isdestyma''.
Beje kazkur skaiciau kad tai gydo - ramina, privercia pazvelgti i save is sono ir dar - padeda susirasti bendraminciu.
Su situo gal man bus sunkiau, kuo as vyresne tuo maziau pasitikiu zmonemis, tuo silpniau prisirisu ir stengiuosi palaikyti rysi. O kaip sugrizti i savo 20 metu, kai tel netilo nuo norinciu susitikti bendrauti leisti laika kartu ir siaip megautis draugija
Taip jau nutiko, kad Dievas man suteike galimybe pradeti gyvenima is naujo - na kaip Dievas. As pati viska suminkiau ir ''ismeciau'' tad db pradedu versti nauja gyvenimo pslapi. Sunku, labai. Nors turejau pagalbininku, supratau, kad jie gelbejo mano kaili ne be naudos sau. Bet tokie yra zmones, nieko nepadarysi.
Ka gi, as JI, man 29, jau 5 men kaip gyvenu Londone, o Anglijoje geguzes pabaigoje bus trys metai.
Tik dabar mokausi anglu, mokausi buti ypatingai savarankiska ir subrendusi. Draugu gausa taip pat negaliu pasigirti, mat tokio amziaus asmenys jau susikure seimas, sukasi savo reikaluose o kam rupi vienise, kuri iki siol su savimi nemoka susitarti :)

p.s. kol kas netesiu savo laisko, mat reikia issiaiskinti kaip cia viskas veikia. Zmones, rasykit, jei norit bendrauti.

A
Londonas
Commenti(1)
mafijacz (Donatas, 45) 2013 Gegužės 31 12:18  
pasaulis sukasi ,jei santykiai nesirutuliuoja kažkas negerai,šiais laikais nesunku isimyleti ir buti geidžiamai, sunkiau išlaikyti tai ka turi, nors gali buti bomba. sėkmes tau , mokykis, tobulėk ,turėtu ateiti žmogus ir paglostyti, tik tai neaišku ar jau belsis i durys ar i langa atvira įlips, o gal ir pačiai teks padaryti tai, ko net nemaniai kad sugebetum.

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Vota

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį