ITIT RURU LTLT ENEN
Autorius "Rugsėjo 1-ąją" ŠVĘSK KITAIP !

rugsejo1, 32
Įrašai: 3
 Parašyta: 2 Rugpjūčio 2011 20:12
[b]“Rugsėjo 1-ąją” Vilniuje ir Klaipėdoje ŠVĘSK KITAIP![/b]
[b17]

Netradiciniu savo formatu išsiskiriantis mokslo metų pradžios renginys plečiasi dar labiau ir šias metais kviečia “Rugsėjo 1-ąją” griausmingai pažymėti ne tik Vilniuje, bet ir Klaipėdoje!
Šūkiu "Švęsk kitaip!" paremtas projektas per dvejus gyvavimo metus sutraukė beveik dvidešimt tūkstančių žiūrovų, jiems pristatė virš 60 įdomiausių socialinių, kultūros ir pramoginių projektų, o Vingio parke įkurtas skirtingų stilių scenas drebino net 28 skirtingi atlikėjai. Šiais metais projektas plečiasi ir švęsti kitaip kviečia ne tik sostinės, bet ir uostamiesčio jaunimą.
Kaip ir praėjusiais metais, sostinės Vingio parke bus galima išvysti net tris skirtingų muzikos stilių scenas. Vakarą pradės specialią “Rugsėjo 1-osios” jaunimo grupių atranką nugalėję jaunieji atlikėjai “Kazam!”, “Alive Way” ir “Days of Eclipse”. Iš karto po jų Didžiojoje scenoje išvysime Vaidą Baumilą su grupe, Saulės Kliošą, SKAMP ir G&G Sindikatą. Dar viena vakaro naujiena ir debiutu taps specialus Jurgos Šeduikytės pasirodymas – pirmasis jos naujojo muzikinio spektaklio “MetroNomes” pristatymas plačiajai auditorijai.
Elektroninės muzikos mylėtojus DJ scenoje taškys Vidis, Virus J, Andy Lau kartu su Jazzyvile, Amenų Broliai bei Metal on Metal su “Nesakyk mamai” programa, o roko scenoje išvysime populiariausius sunkiosios muzikos atstovus.
Klaipėdos vasaros estradoje kitaip – vieningai ir iš visų jėgų – švęsti kvies tokie visiems puikiai žinomi atlikėjai kaip Biplan, BIX, Lemon Joy, Linas Adomaitis su styginių kvartetu “String play” bei AC/DC Tribute.
Kaip ir praėjusiais metais, tiek Klaipėdoje, tiek Vilniuje susirinkusiems renginio svečiams snausti neleis daugybė kultūros, meno ir socialinių projektų, įsikūrusių parko teritorijoje. Taip pat jėgas išbandyti kvies specialios šventės draugų paruoštos pramogos ir atrakcijos, o vakarą vainikuos tradicija tapę įspūdingi fejerverkai. Pačius ištvermingiausius nemokamai linksmybes pratęsti kvies populiariausi sostinės ir uostamiesčio klubai, parengę specialias “Rugsėjo 1-osios” šventės afterparty programas.

[u]Daugiau informacijos apie renginį: www.r-1.lt [/u]
[c13]
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį