ENEN ITIT RURU LTLT
Puslapis 3 iš 3 «  1  | 2  »
Autorius Skundas merginoms
Nežinomas  Parašyta: 13 Lapkričio 2011 13:27
man atrodo tu ne ta ir netinkamu laiku "kalbinai"

:DDD

kendys, 31
Įrašai: 1
 Parašyta: 28 Sausio 2012 17:44
http://vilniuscity.olx.lt/item_page.php?Id=308535881&ts=1327765338
Nežinomas  Parašyta: 19 Liepos 2012 16:58
Na, čia jau laimės dalykas. Asmeniškai aš: užsiregistravau, nusipirkau VIP narystę metams ir dabar parašo, neparašo, nei laimėjimas, nei praradimas.. :) Tiesiog, atsako - bendrauju toliau, o laiškų, kas be ko daugiau pats parašau, nei sulaukiu atsakymų, bet tai ką dabar.. Tokios merginos čia.. :D Užsiregistruoja, užsideda „nieko neieškau“, prisikrauna nuotraukų daugiau nei kas ten žiūri ir pamiršta, kad reikia ir laiškus rašyti.. :D O gal net nemoka, kas ten žino.. :D Ir galų gale, kam ten įdomu?? Nenori, tegu nerašo, aš (ir tikriausiai daugelis vyrų/vaikinų taip elgiasi) neberašau antrąkart.. O baigsis mano VIP narystė, trinsiu anketą ir tiek žinių.. :)
Gyvenk REALŲ gyvenimą ir viskas bus puiku!! ;) Geriau dažniau išeik į kiemą, pasivaikščiok po savo rajoną, kuriame gyveni, ar nuvyk į miesto centrą pasižvalgyti, gali pasikviesti kokį draugą ar kolegą, bus smagiau kabinti merginas realybėje.. ;) Ir susibendrauti bus lengviau.. ;)
Na, aukščiau nosį, kolega!! Ir pirmyn į kiemą!! :D
Nežinomas  Parašyta: 27 Liepos 2012 00:20
Tol, kol pazinciu portaluose bendravimas bus organizuojamas auditorijos principu - pokalbiu kokybes galima ir nelaukti. Taciau kone sunkiausia yra tarp visos mases prisijungusiu ir uzimtu rasti tuos, kurie irgi noretu paplepeti ar ir rimtai pabendrauti. Kartais pabosta saudyti pro sali, o toks saudymas bukina. Todel ideja webmasteriams - sukurkite visai atskira svetaine, kurioje bendravimas vyktu tik staliuko/poros principu. Be to, uzimti staliukai - dingsta is laukianciu saraso. Tada, tiketina, tarpusavio pokalbiai butu kiek labiau demesingi, o pazintys labiau vaisingos :)

zyzis, 30
Įrašai: 1
 Parašyta: 29 Rugpjūčio 2012 23:58
sveiki, bet is tiesu man labai keista kai pavyzdziui ismeta tau kokia panele kurios susidomejimas yra susirasinejimai ir visokie kitokie mazdaug tawo metu, nusprendes parasyti tai panelei atgal nulis emociju, keista si svetaine nemanau kad joje yra kokios nors prospektyvos rasti, is ties man pavyzdziui sunku bendrauti net, nezinau gal todel nes visos labai reiksmina metus net nepabendravusios su paciu zmogumi...
Nežinomas  Parašyta: 5 Lapkričio 2012 10:26
Nematau tame jokios problemos, kad neatrašo nieko. :) Aišku, aš visiškai nieko prieš, jai parašytų tiesiai šviesiai, kad nenoriu su tavim bendrauti, neįdomu ir pan., o ne paliktų visai nežinioje. Bet visgi žiūriu į viską paprastai: mane sudomino kažkas iš informacijos, tai paklausiu, o jei neatrašė - nesuku dėl to galvos ir daugiau neberašau tam žmogui ir nelendu įkyriai į akis. :) Na, o jei mergina nesudomino manęs niekuo - nieko nerašau, uždarau anketą ir viskas. :)

Tik vat kelis kartus yra tekę susidurti, kad ignoravimas atimdavo šansą tikrai smagiai ir įdomiai paplepėti. Buvo tokie atvejai, kuomet parašau - ignore. Kitąkart kažką parašau forume ar kur kitur ir tas žmogus, kuris prieš tai ignoravo laišką, privačiai parašo komentarą man apie tai ir užsiveda paskui platesnis pokalbis apie kitus dalykus. :)
Nežinomas  Parašyta: 22 Lapkričio 2012 13:44
Kaip smagu, kad aš iš tų 2%. :D Kiek reikia tiek užsidirbu, o kiek neturiu, vadinasi ir nereikia. :)
Puslapis 3 iš 3 «  1  | 2  »