ITIT RURU LTLT ENEN
Autorius David Guetta One Love Tour. Vilnius 2010

Mr_Polas, 33
Įrašai: 9
 Parašyta: 9 Balandžio 2010 15:27
[b][color=#ff0000]David Guetta One Love Tour. Vilnius 2010 [/color][/b]

Išankstinė bilietų prekyba tik „Tiketos“ klubo nariams jau nuo balandžio 10 dienos 00:00 val. Pirmieji bilietai kainuoja tik nuo 67 Lt*.

Viešoji prekyba prasideda balandžio 14 d. 12 val.

JAV užkariavęs David Guetta grįžta į Vilnių

Praėjusiaisi metais neįtikėtinai daug - beveik 6000 - šokių muzikos gerbėjų Vilniuje sutraukęs ir visus sužavėjęs David Guetta grįžta į Lietuvą. Jau birželio 11 d. daugiausiai pasaulyje įrašų parduodantis didžėjus, superhitais tapusių kūrinių „Sexy Bitch“, „The World Is Mine”, „Love Is Gone“, „When Love Takes Over“ autorius pasirodys atsinaujinusiame sostinės parodų centre „Litexpo“.

Ar yra pasaulyje šiandien populiaresnių šokių muzikos prodiuserių? Atrodo, ne. David Guetta pernai išleidęs neįtikėtinai sėkmingą albumą „One Love“ bei prodiusavęs karščiausią „Black Eyed Peas“ hitą „I Gotta Feeling“ privertė dėl jo susigrumti eilę JAV pop muzikos žvaigždžių. Skelbiama, kad 2010-aisiais David Guetta kurs Akon, Kelis, Céline Dion, Rihanna ir Kelly Rowland albumus. O naujausia jo klientė, šiandien turbūt populiariausia pasaulyje atlikėja - Lady Gaga. Ji irgi nori su juo dirbti.

2009-uosius David Guetta gali vadinti sėkmingiausiais per visą karjerą. Pakilimas DJMAG šimtuke iš penktosios vietos į trečiąją yra smulkmena, palyginus su tuo, kad jam pirmajam su klubine muzika pavyko pasiekti tokias aukštumas JAV. Maža to, prestižiniuose „Grammy“ apdovanojimuose jis buvo nuominuotas net penkiose pozicijose.

Nors visi trys prieš tai buvę David Guetta albumai buvo auksiniai, vasarą pasirodęs ketvirtasis David Guetta albumas „One Love“ dar pagerino šio prancūzo rekordus. Albumas, kurio iš viso buvo parduota per 2 milijonus kopijų, garsiausią Prancūzijos didžėjų pavertė pasaulinio lygio pop žvaigžde.

Jau pirmasis „One Love“ singlas „When Love Takes Over“ su Kelly Rowland buvo nuolatos sukamas per radiją bei televiziją. Bet tai buvo tik pradžia, nes „Sexy Chick“, įrašytas su dar viena amerikiečių r'n'b žvaigžde Akon, tapo pačiu didžiausiu David Guetta hitu, pakilusiu į JAV, D. Britanijos ir Prancūzijos singlų Top 5. Vėliau dar buvo „One Love“ su Estelle, „Memories“ su Kid Cudi bei ką tik pasirodęs naujausias, jau penktasis albumo singlas kartu su Fergie „Gettin Over You“.
Asmenys iki 18 m. neįleidžiami.

Renginio vieta: Litexpo Parodų rūmai, Laisvės pr. 5, Vilnius.
Renginių datos: 2010 birželio 11 diena, 21:00 val.
Renginio trukmė: 8 val.
Durys atidaromos: 20:30 val.

Bilietu kaina nuo:

Stovimas - 67 Lt (paslaugos mokestis +3 Lt/bilietui, +5 Lt rezervacijos mokestis, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose).

VIP - 169 Lt (paslaugos mokestis +3 Lt/bilietui, +5 Lt rezervacijos mokestis, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose).

VIP + All Included - 1199 Lt (paslaugos mokestis +3 Lt/bilietui, +5 Lt rezervacijos mokestis, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose).

Vėliau bilietai brangs!

Nuolaidos (taikomos kasose):
10 % nuolaida perkant daugiau nei 30 bilietų.
20 % nuolaida perkant daugiau nei 100 bilietų.

Vaikai ileidžiami nemokamai: NE.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.
Renginio organizatorius VšĮ Aitman Live.

Vykst_, 31
Įrašai: 3
 Parašyta: 25 Balandžio 2010 11:38
Ši žinute buvo ištrinta moderatoriaus dėl Registracijos taisyklių pažeidimo

Vykst_, 31
Įrašai: 3
 Parašyta: 25 Balandžio 2010 11:39
Ši žinute buvo ištrinta moderatoriaus dėl Registracijos taisyklių pažeidimo
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį