LTLT ENEN ITIT RURU
Autorius Olialia naujienos
Nežinomas  Parašyta: 22 Gegužės 2009 16:41
Olialia pupytės: Grupės "OLIALIA PUPYTĖS" misija - išvesti iš proto visus Lietuvos jaunuolius ir vyrus, įkvėpti Lietuvos merginas ir moteris dideliems meilės žygiams, o tada imtis viso likusio pasaulio!Magiškų elementų grupės formulėje netrūksta - tai grožis, žavesys ir muzika, kuriuos dainininkės negailėdamos žada skleisti visiems, tuo mėgautis ir džiaugtis.

Nuo ko viskas prasidėjo...

Skaistė ir Oksana išgarsėjo, kai jų seksualios nuotraukos papuošė "Vakaro žinių" kalendorius. Neilgtrukus šių "Olialia" mergaičių talentus pastebėjo TV3 "Puikiojo šou" prodiuseriai, tad komunikabilumu ir iškalba pasižyminčios merginos buvo pakviestos nuolat filmuotis šioje laidoje kartu su garsiais komikais ir aktoriais Vytautu Šapranausku ir Arūnu Sakalausku. Pastaruoju metu Oksaną vis dažniau galima matyti kitoje TV3 laidoje "Dzin", kurioje jai tenka atlikti pačius netikėčiausius vaidmenis.

Tuo tarpu kita "OLIALIA PUPYČIŲ" narė Ermita į grupę atėjo priešingu keliu - iš pradžių išgarsėjo televizijoje, kai ėmė vesti seksualią BTV vakaro žinių laidą "Uogos", o visai neseniai išbandė savo jėgas "Olialia" mergaičių atrankoje.

Ką žinojo Skaistė ir Oksana...

Skaistė ir Oksana, besifilmuodamos "Puikiajame šou" ir dažnai šios metu palaikydamos populiarius Lietuvos atlikėjus, panūdo išsiaiškinti, kaip joms pačioms sektųsi dainuoti. Su tokiu klausimu merginos kreipėsi tiesiai į "Delfinų" lyderį Stano, kurio atsakymas (po trumpos muzikinės perklausos) buvo teigiamas! Skaistė ir Oksana nutarė neapsiriboti tuo ir pasidalino savo džiaugsmu su "Vakaro žinių" kalendoriaus sumanytojais. Šie - su leidybine kompanija "Melodija", ir buvo įrašyti keli linksmi kūriniai, kuriuos "Puikiojo šou" žiūrovai turėjo progą išgirsti tikrai ne vieną kartą. "Olialia" mergaites skatino ir tai, kad į "Olialia.lt" svetainę bei "Vakaro žinias" plūdo jų dainomis susižavėjusių žmonių laiškai - tai buvo geriausias įrodymas, kad publika joms išties neabejinga.

Kurį laiką padainavusios po vieną jos nutarė burtis po bendra vėliava, nes greitai suprato, kad jų atrasta magiškų elementų formulė, padauginus iš dviejų, trijų ar net keturių, veikia vis stipriau!

Taigi Skaistė ir Oksana pradėjo dairytis naujų narių savo grupei, kurią buvo nuspręsta pavadinti "OLIALIA PUPYTĖS". Tad galima suprasti, kaip jos apsidžiaugė vienoje iš "Olialia" atrankų pamačiusios Ermitą, prisipažinusią, kad dainuoti irgi jos slapta svajonė.

Ketvirtoji narė

Greitai radusios bendrą kalbą su Ermita, Skaistė ir Oksana nutarė, kad trise gerai, bet keturiese būtų dar smagiau. Jos sako, kad ketvirtoji narė jau aiški, bet kol kas neatskleidžia, kas ja taps. "Kadangi ji šiuo metu yra ne Lietuvoje, nenorėtume kalbėti už ją. Kai grįš, tada ir pristatysim. O kol kas pradėsim trise, nebenorim laukti, norim veikti", - sakė Oksana. olialia pupyciu foto[img=ebaf14e0bd442.jpg][/img][img=008288d2d7254.jpg][/img][img=d5e473a88f395.jpg][/img]
Nežinomas  Parašyta: 22 Gegužės 2009 16:43
„Olialia pupytės“ kviečia į nemokamą koncertą
2008 m. Spalio 14 d.



Netrukus pasirodysiančio albumo proga ir pristatydamos savo naująjį lenktyninį automobilį „Lotus“ „Olialia pupyčių“ merginos savo gerbėjams dovanoja dovaną – nemokamą koncertą. Penktadienį ant Vilniaus „Akropolio“ ledo, 17val. 30 min. keturių seksualiausių Lietuvos merginų grupė dainuos pačias populiariausias ir naujausias dainas iš savo jau netrukus pasirodysiančio albumo.

O visi, panorę apžiūrėti garsųjį „Lotus“ automobilį, turėtų jo ieškoti prie ties šiauriniu „Akropolio“ įėjimu įsikūrusio „Swedbanko“.

„Turime ne vieną progą atšvęsti: ir albumas netrukus pasirodys, ir pagaliau turime lenktyninį automobilį, su kuriuo ketiname dalyvauti varžybose ateinančią vasarą. Be to, vis dar džiaugiamės naująja grupės nare Marina, sėkmingai įsiliejusia į mūsų kolektyvą.

Pačios, turėdamos tiek daug ką paminėti, nusprendėme ir savo gerbėjams padovanoti progą pasilinksminti – mūsų nemokamą koncertą“, - sakė „Olialia pupyčių“ lyderė Oksana Pikul.
Nežinomas  Parašyta: 22 Gegužės 2009 16:44
Jurga Gaidytė

Seksualiausiomis Lietuvos merginomis save tituluojančios ilgakojės, šviesiaplaukės „Olialia pupytės“, savo išvaizda kaustančios vyrų dėmesį, jau greitai ketina gerbėjus pradžiuginti debiutiniu muzikiniu ir erotišku vaizdo klipu. Jame netrūks nei prabangos, nei seksualumo.

Merginos vaizdo klipą sukūrė grupės himnu tapusiai dainai „Olialia pupytės“, kurią remiksavo Mario Basanovas.

Vaizdo klipe dainininkių kūnus dengs tik keli rūbeliai, bet jos paneigė gandą, kad stengiasi dainuoti ne balsu, o krūtine.

„Esame seksuali grupė ir turime ką žmonėms parodyti, tad nesinori slėptis po storais drabužiais. Jeigu žmonės galvoja, kad dainuojame krūtine, jų mąstymo nepakeisime, nes kiekvienas interpretuoja pagal savo išprusimo laipsnį. Nesidrovime apsinuoginti, tad parodome kas mums patinka ir tinka“, – teigė „Olialia pupyčių“ grupės narė Oksana Pikul.

Naujojo vaizdo klipo scenarijaus koreguoti neteko, nes dainininkes jis sužavėjo, kai tik jos apie jį išgirdo.

„Merginos nebuvo užsispyrusios ir kaipmat sutiko su mūsų sukurtu seksualiu scenarijumi. Klipe jos fotografuojasi papuošalus reklamuojančiam žurnalui, tad visas dėmesys buvo skiriamas grožiui, estetikai, prabangai, blizgesiui, aksomo tviskesiui ir jaunatviškam laisvės pojūčiui. Atlikėjos nesibodėjo dėvėti šlapių baltos spalvos sportinių marškinėlių, o kai kuriose filmavimo dalyse pagrindiniu rūbu pasirinkti papuošalus“, – tikino prodiuseris Dovydas Augaitis.

Seksualiosios merginos tikino, kad jos su nekantrumu laukė šio vaizdo klipo filmavimo.

„Su užsidegimu laukėme šios datos, nes tai – mūsų debiutinis vaizdo klipas. Visos miegojome vos kelias valandas, nes ankstų rytą skubėjome pas kirpėją ir visažistę, kurios rūpinosi mūsų išvaizda. Nekantraujame sulaukti galutinio rezultato, nes filmavimo aikštelė neatstojo to jausmo, kurį pajusime išvydusios savo vaizdo klipą“, – teigė „Olialia“ mergaitė Marina Daščenka.

Nors galbūt pupyčių kūno linijų pavydi ne viena Lietuvos mergina, ilgakojės tikino, kad jų kūnai nėra idealūs.

„Tikrai nebadaujame ir nesilaikome jokių dietų. Valgome viską per daug savęs nevaržydamos. Tikime, kad tobulų linijų nėra, nes visos moterys yra savaip gražios, o krūtinės, klubų ir kiti pamatavimai – visiška nesąmonė“, – sakė kita „Olilia“ mergaitė Skaistė Steikūnaitė.

Dienos šviesą vaizdo klipas išvysti turėtų jau greitai, tad „Olialia pupytės“ paskatino savo gerbėjus laukti. Anot jų, laukti tikrai yra ko.
Nežinomas  Parašyta: 22 Gegužės 2009 16:49
Merginų grupės „Olialia Pupytės“ narės – Oksana, Marina ir Skaistė –
naujus metus pradėjo optimistiškai nusiteikusios. Gerai nuotaikai
įtakos turėjo tai, kad gruodžio mėnesį buvo surengta tikrai daug
trijulės pasirodymų įvairiuose Lietuvos klubuose bei uždaruose
vakarėliuose, o Kalėdų išvakarėse būtent jų seksualios nuotraukos
papuošė žurnalo „Playboy“ viršelį, kuris iki šiol yra visų karštai
aptarinėjamas.

naujienos alfa

„Olialia Pupytės“ jau pradėjo intensyviai ruoštis naujiems
pasirodymams 2009-aisiais metais. „Nauji rūbai, naujas stilius, naujos
dainos ir neužilgo pasirodysiantis mūsų debiutinis albumas verčia
tikrai nemažai paplušėti. Labai tikimės, jog, nepaisant to, kokia
padėtis bebūtų Lietuvoje, mes veiklos nepritrūksime, nes, kaip ir
parodė praėję metai, svarbiausia daug dirbti, negailėti savęs ir ...http://www.youtube.com/watch?v=f74OVPTEpTw
Nežinomas  Parašyta: 23 Gegužės 2009 14:29
www.utenosalus.lt/jokiu-atidarytuvu/

Achujienas, 33
Įrašai: 78
 Parašyta: 6 Rugsėjo 2009 13:36
kas nors be taves cia dar ka nors parasho ? [e13]
Nežinomas  Parašyta: 15 Rugsėjo 2009 17:50
Man tiesiog idomu, kodel pagrindines visos blondines?
Gal neteisingai, bet gal juos greiciausiai duoda? :o

Achujienas, 33
Įrašai: 78
 Parašyta: 16 Rugsėjo 2009 10:17
Shiaip realiai jos visos blondines , nes kitokiu nepriema ..
Taip isheina jai nori but olialia mergaite turi nusidazyt plaukus [f78]
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį