ITIT RURU LTLT ENEN
Autorius Notebook'o prieziura
Nežinomas  Parašyta: 1 Vasario 2009 12:14
Sveiki, isigijau nesiojama kompiuteri ir zinoma jis ir apdulkeja ir ishsitepa ir panasiai. Kuom valote ekranus? Kaip su pernesimu? geriau gabenti pilnai ishjungta ar pakanka, kad jis butu uzverstas? Jeigu per salcius tenka pranesti minusinej temperaturoj, reikia palaikyt kambario temperaturoj, ar galima jungt is karto? Girdejau, kad jeigu laikom pc stacionariai ant ikroviklio, reikia isimt baterija. Tai tiesa? Prasau pakomentuot ir atsakyt kazko naujo ta tema. Aciu :)
Nežinomas  Parašyta: 24 Vasario 2009 16:01
Ši žinute buvo ištrinta moderatoriaus dėl Registracijos taisyklių pažeidimo

Kasela, 59
Įrašai: 21
 Parašyta: 6 Gegužės 2009 13:03
Keista, kad per tiek laiko niekas neatsiliepe ir nepakomentavo tokio klausimo. Pabandysiu as is savo patirties.
1. Ekrana valyti geriausia specialiomis servetelemis, bet galima ir siaip nuvalyti dregnomis servetelemis ir nublizginti sausomis.
2. Nesioti geriausia visai isjungta. Jei nesinaudosi bent puse dienos, tai geriausia daryti Hybernate, arba Shut Down, bet man labiau patinka Hybernate, nes greiciau uzsikrauna ir nebutina isjungineti veikianciu langu. Jei reikia tik valandai iseiti kur, ar nusinesti iki paskaitu, tai uztenka ir StandBy funkcijos. Tik isijunk PowerManager ir pasiziurek, kokia funkcija nustatyta, kai uzdarai ekrana. As savo kompiuteryje pasidares, kad uzlenkus ekrana nereaguotu ir dirbtu toliau normaliame rezime, man taip patogiau. Klavoje yra mygtukas Sleep, kuri geriausia susieti su komanda Standby, o Power mygtuka patogiausia susieti su komanda Hybernate.
3. Per salcius geriausia visai nenesioti po lauka, bet jei jau nesioji, tai geriausia pasiltintoje rankineje, kad nebutu staigiu temperaturos suoliu. Jei ilga laika kompa laikei dideliame saltyje, tai reiketu nors pusvalandi palaikyti kambario temperaturoje pries jungiant, bet jei nera galimybes, tai nemanau, kad labai kas nutiks, jei ijungsi is karto. Teoriskai dideli temperaturos suoliai gali pakenkti tik kietam diskui ir DVD, zodziu mechaninems detalems, o elektronikai itakos neturi. Aisku su salyga, kad nesinesi kompo i pirti, kur 100% oro dregme ir 70o temperatura.
4. Jei daugiausiai laikai kompa ijungta i maitinima, tai galima baterija ir isimti. Bet nebutina, nuo to jos tarnavimo laikas nepasikeis. Butina tik kad baterija nebutu ilga laika laikoma iskrauta. Turi buti visa laika pakrauta, nepriklausomai, ar ji ideta i kompiuteri, ar isimta ant stalo gules.
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį