ENEN ITIT RURU LTLT
Puslapis 2 iš 5 «  1  | 3  | 4  | 5  »
Autorius Euroleague/Eurocup/bbl/lkl

embr1kAss, 35
Įrašai: 53
 Parašyta: 10 Kovo 2009 09:01
hmz:)))) vistiek zalgiriuj lost eurolygoj, rytuj eurocupe;D

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 14 Kovo 2009 17:38
pfaaaaaawhahahahahahaah ;DDDDDD

ypac pagal sio sezono zalgirio rezultatus..... ;DDDDDDDD

embr1kAss, 35
Įrašai: 53
 Parašyta: 15 Kovo 2009 19:46
hehe, nu zinai pasitaiko visko, buna ir sekmingu sezonu ir nesekmingu.. taciau kaip ir yra, jejgu zalgiris losia eurolygoj, o lrytas eurocupe tai reiskias taip turi but, ir pagal pajeguma cia viskas subalansuota :) zalgiris visada buvo ir bus 1-st lietuvoj :) rytuj teks draskytis del 1 eurocupuose kad patekt i eurolyga;]]] ir pagal zaidima matosi kas ko vertas:)

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 16 Kovo 2009 11:23
:)))) nu matai zalgiris nebuvo visada pirmas lietuvoj, ir nebus visada pirmas :) zalgiris yra eurolygoj tik del savo vardo, as nematau kad jie kazka ten pasiekia, o kai rytas zaidzia eurolygoj tai ir uz ta zaligiri geresnius rezultatus rodo, tas pats zalgiris kazin ar tiek nueitu tam eurocupe ... pamenu kai rytas gavo nuo grand canarijos, tai zaligirio fanai juokesi, kad nuo kanareliu gavom... o kai atejo metas kai patys po menesio turejo draugiskai suzaist, tai as patyliu koki rezultata zalieji parode ;]]]
Nežinomas  Parašyta: 10 Balandžio 2009 14:48
nia, ne tik del vardo Zalgiris A licensija gavo.. Dar vienas menkniekelis.. Rezultatai:) Per 10 metu Zalgiriui Eurolygoj visko buvo. Tarp ju ir sidabrinis krepsys. Taip Statyba irgi verta Eurolygoj lost, bet negali sakyti, kad Statyba yra pasaulio cempione;) Nes tas pats Lietuvos Zalgiris yra stipresnis uz Eurocup nugaletojus;)

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 11 Balandžio 2009 12:01
nesiruosiu as cia gincytis del tokiu dalyku, nes jau seniai uzpi*e mane ta pati kalbet ir kalbet ;] tik man idomu, apie kokius tu zalgirio rezultatus kalbi ? ;D taip 1999metu, lenkiu zemai galva pries tyus`a ir anthony ... ka dar gero zalgiris parode ? :) kaip patekt i top16 ir nei karto nelaimet per 24 varzybas ? oj sory laimejo viena kart pries macabi namie :) taigi 1-23 tikrai ispudingas rezultatas eurolygos top 16 ;] hmz... nu taip gal zalgiris ir stipresnis uz ryta,kai rytas ka tik grizes ir pavarges po tokiu sunkiu varzybu ir kai kurtinaitis visas varzybas sedi ramiai ir leidzia atsarginiam suolui zaist, neleisdamas nei eurocup MVP eidsono, nei final MVP petraviciaus ;] .... taip, tikrai rezultatai akivaizdus... ;)
Nežinomas  Parašyta: 14 Balandžio 2009 10:29
Nemeluoju, tikrai zinojau, kad del paskutinio pralaimejimo teisinsies nuovargiu:D (todel, kas statybfaniai, kaip vaikai, visada teisinasi) O Kurtis, nesedejo, susirask vaizdo irasa..
Kalbant apie Eurolyga.. Butu 2004 laimeje Eurolyga dar karta, jei ne Gusto nedovanotinos klaidos varzybu gale pries Maccabi. Butu negelbejes ir Sharpo 3pt. Kaip zinia, tos varzybos leme finalo ketverto dalyvi. Ir Maccabi nesunkiai laimejo finala tais metais. O ziurint Zalgirio ir Statybos tarpusavio varzybu rezultatus.. Akivaizdi Zalgirio persvara. Netgi tada, kaip top 16 Zalgiris nelaimejo nei vienu varzybu, finale Statyba 4 - 0 padare;)
Ir nebesigincykim daugiau, ok?:) Po sezono pakalbesim:)

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 14 Balandžio 2009 10:51
;DDDDD ... o tai ko nk nepasakei apie abu mvp ? :D taip taip zalgiris VOS nelaimejo ... ;DDD tada rytas irgi VOS nelaimejo eurolygos ... jei pralose tai pralose... niekas nekaltas kad zalgiris pralaimejo tada islostas varzybos ... tai vat jus tik ir galit remtis tarpusavio santykiu ... o prie ko jis tai nesuprantu, jei zalgiris jau bbz kiek metu gyvuoja o rytas dar palyginus tikrai jauna komanda.. as nzn kur tu ten pastebejai kad kurtinaitis labai nervuojasi, kai gale varzybu per paskutinias minutes atsisedes stebejo ramiai varzybas, cia ir logikos turbut bet kam uztektu suprast, kad tos varzrybos nk nereiskia.. o kad pavarge tai tikrai buvo ir cia nesiteisinimas o faktas, jei zali jau kelis menesius nebezaidzia rimtu varzybu tai jie ir nepavargsta.. o pala kas ten gavo bbl apie ~30 tasku ? ;D ir dar nuo kokios komandos ... gerai paziuresim kaip baigsis finalas... jei zalgiris ten bus dar ... ;)
Nežinomas  Parašyta: 14 Balandžio 2009 11:07
Ok, jeigu tu taip:) Tuomet man pasakyk, kodel pralose Statyba Zalgiriui paskutines varzybas? (tikrai nepasakysi, kad ta diena jie paprasciausiai silpnensi buvo, o ieskosi pasiteisinimu;)) Ka sake Kurtinaitis apie varzybas? Sake, kad neidomios jos mums? Sake, kad svarbios:) Neleido del ko Patralijono su Eidsonu? Del to, kad lavonais nepaverstu iki sezono galo. Taip, nuovargis dare savo. Bet Zalgiris nezaide su rimtais varzovais ilga laika, kas nera gerai, nes cia LKL ar BBL net negali suzinot koks ju lygis yra. Matai, teisintis galiu ir as net po laimetu varzybu, bet kam to reikia? Pripazink - Zalgiris ta diena buvo paprasciausiai stipresnis:)
Nežinomas  Parašyta: 14 Balandžio 2009 11:12
Ir naturalu, kad kiekviena sezona negali tapti Eurolygos cempionu. Pvz prisimink kada pavyzdziui Realas paskutini karta tapo Eurolygos cempionu. Arba ta pati Barcelona. O ka kalbeti apie tokias komandas kaip MDP, Olympiacos, TAU.
Puslapis 2 iš 5 «  1  | 3  | 4  | 5  »