RURU LTLT ENEN ITIT
Autorius nuo kada vyrui reik kazka duot kad butu vyriskas?

Au_Sky, 76
Įrašai: 1
 Parašyta: 19 Gegužės 2015 00:58
Dabar taip, nuo ko prasideda si tema. fb paklausiau vaikinu ar jie yra linke merginas merginti : dovanoti geles ir pan, tiesiog be priezasties, tam, kad pradziuginti mergina?
ir zinot ka, vienas atsakymas mane pribloske : ''Tai daug priklauso nuo moters !!! Kokia ji , kaip elgiasi ir pan. Uz nieka nieko nebuna siais laikais !!!'', cia jau persasi mintis '' nuciulpiau-gausiu geliu'' ar kas dabar madinga daryt. nuo kada vyrai taip pasikeite, tapo tokie savanaudziai egoistai, kad pradziuginti mergina be priezasties jau net nera tikslo? is to man kyla klausimas, idomu, kodel musu tevai, seneliai sukure seimas ir issiskyrimu skaicius tikrai zenkliai mazesnis buvo nei siu laiku jaunu seimu, o gi todel, kad panasu, dabar vyrai isvis nemato moters kaip gyvybes,svelnumo ir meiles simbolio, per laisvo elgesio merginas, vyrai galvoja, kad yra normalu su mumis elgtis kaip su daiktais.
Nuo kada yra taip sunku Jums, perlipti per savo ego ir leisti moteriai buti moterim, kur Jus dingot dzentelmenai?! gaila poros euru gelei, geriau alaus?
Ne veltui siu laiku tarpusavio santykis toks silpnas ir materialus. Nes vyrui yra lengviau su moterim elgtis kaip su daiktu, o gerai moteriai kuri nori seimos, namu jaukumo kas belieka? tenka griebtis nekokio varianto, rupintis juo, mylet, kol jis nesugalvoja susirast naujos cikos. Kuriam seima tai kai moteris ir dirba,ir valgyt padaro, ir namus sutvarko ir vaika priziuri, ir sexo duoda ir dar nemurmia, ir nesvarbu, kad ji nelaiminga.
O paskui stebites, kad moterys tampa karjeristem ir be jusu puikiai gyvena, o tos jaunos laisvamanes naktibaldos iesko lengvu keliu..taciau nepamirskit, kad butent jos jus iskeis kaip jus iskeisit gera mergaite i nezinia ka..

Atsibuskit, moterys ismokim but moteriskom, o jus vyrai sukaupkit drasos buti vyriskais moters atvzilgiu, gal draugai is pradziu Jum ir sakys :'' tu ka durnas?'', taciau, kai pamatys Jusu idealius santykius patys seks jusu pedomis, greiciausiai niekam net nesakys ir gedysis bet darys..nuo kazko pradeti juk reikia..

liutss, 41
Įrašai: 1
 Parašyta: 19 Gegužės 2015 13:47
Labai prajuokingo postas :)
Jis tik pasake kad uz nieka nebuna dovanu, bet gi neminejo seksualiniu paslaugu! Cia jau tu pati taip parasei.
Jis gal turejo omenyje, jei moteris ta diena bus grazi, placiai sypsosis, skaniai kvepes, ar spindes kaip saule - tuomet net geliu gali neuztekti kaip nori padoryti demesi ir dovanoti geles ir visa pasauli...
Taip pat, negadinkime vyru pagal save...
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį