LTLT ENEN ITIT RURU
Eventi » CLUBBERS DIARY: WIRUXAS BIRTHDAY
 I club
CLUBBERS DIARY: WIRUXAS BIRTHDAY
14 May, Friday @ Helios, Didžioji g. 28 (Vilnius)
Wiruxas Birthay: Clubbers Diary.
JUSTIN XARA | RECOCO | DONATO

Gegužės 14-ąją, savo tikrąją gimimo dieną švęs pastaruoju metu visur girdimas, matomas – renginių organizatorius, diskžokėjas Vytas Wiruxas.

Lygiai prieš metus šventęs savo gimimo dieną „HELIOS“ klube, šiais metais pasirinko būtent tą patį klubą. Vytą pasveikinti susirinko apie tūkstantis žmonių, eilės siekė net Rotušės aikštę.

Pastarieji metai Vytui buvo itin darbingi, kaip organizatorius, prisidėjo prie tokiu grand projektų kaip „David Guetta Vilnius 2009“ Siemens arenoje,po koncerto megažvaigždė David Guetta pats užsiminė, kad su džiaugsmu dar kartą sugrįžtų į Lietuvą. Rank1 @ Siemens arena (duodamas interviu visame pasaulyje platinamam žurnalui DJMag Piet (iš Rank1) prisipažino, jog pats įspūdingiausias pasirodymas 2009-aisiais metais buvo Vilniuje, Siemens arenoje). Su komanda atsivežė visame pasaulyje puikiai pažįstama trance muzikos duetą „Cosmic Gate“, bei suorganizavo begalę sėkmingų klubinių projektų.

Šiuo metu dirbantis su populiariausiais Vilniaus naktiniais klubais, kaip renginių organizatorius, į klubus pritraukia sausakimšas auditorijas savo netradiciniais renginiais. Kaip atlikėjas dažnai susilaukia daugybės komplimentų bei įvairiausių pasiūlymų iš pačių ryškiausių scenos žvaigdžių. Šis vaikinas jau 7 metus nepavargsta sprogdinti energijos užtaisų šokių aištelėse savo plataus spektro techno muzika.

7 metai naktinio gyvenimo, renginių, organizavimo. Kaip atlikėjas, Vytas Wiruxas spėjo pasidalinti scena su tokiomis žvaigždėmis kaip David Guetta (Fr), Rank1 (Nl), Cosmic Gate (De), Olav Basoski (Nl), Daniel Portman (CH), Tim Davison (Uk) bei daugeliu kitų pasauliniu pažibų.

Gimtadienio fiestoje dalyvaus trys ne tik Lietuvoje, bet gerokai už jos ribų žinomi atlikėjai/prodiuseriai..
Pirmasis jų puikiai pažįstamas dj‘us/prodiuseris – Justin Xara. Šis atlikėjas groja įspūdingiausiuose šalies renginiuose, jo kuriama muzika, vos tik išvydusi dienos šviesą - šoką į perkamiausių bei klausomiausių kūrinių dešimtukus. Paskutinis Justin Xara & Julia Fedotova kūrinys „Pure Future“ jau puikuojasi radijų topuose. Vien jo grojimo technika turėtų sužavėti ne vieną. Gimtadienio fiestoje galėsite Justin Xarą išgirsti grojanti „Traktor Scratch“ programa, dviem kontroleriais bei grojanti 4 audio kanalais!

Sekantis atlikėjas – Recoco. Vaikinas reziduojantis viename populiariausių pasaulyje klubų „PACHA“ jau spėjo sugroti su tokiais atlikėjais, kaip TIESTO, Josh Gabriel, Sarah Main, Kris Menace, Cedric Gervais, King Unique ir būrį kitų klubinės kultūros žvaigždžių. Sugrojęs Londono „LightBox“ ir Latvijoje vykusiame „Tele2 Beach Party”, DJ RECOCO pats įstojo į tarptautiniuose renginiuose grojančių muzikantų klubą..
Trečiasis atlikėjas – Donato. Priklausantis house muzikos prodiuseriu komandai „FilteredTools“. Šis atlikėjas yra surinkęs kone didžiausia house muzikos kolekciją Lietuvoje.

Taigi, jau gegužės 14-ąją:
Wiruxas Birthday: Clubbers Diary
JUSTIN XARA | RECOCO | DONATO
Kvietimų galite gauti visose Equador soliariumų studijose, EMSI degalinėse bei Vilniaus aukštosiose mokyklose.
Caricato da: HeliosClub Helios
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Vota

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Birthday Today