ITIT RURU LTLT ENEN
Eventi » LSP NIGHTS: Seksualiausias Velyku vakarelis visame mieste visiems sostinės studentams
 I club
LSP NIGHTS: Seksualiausias Velyku vakarelis visame mieste visiems sostinės studentams
1 April, Thursday @ Helios, Didžioji g. 28 (@HELIOS, Vilnius)
Ar nori pamatyti HELIOS sokejas vienam vakarui virtusias seksualiausiais zuikučiais pasaulyje? Jei tavo atsakymas - TAIP,- tu tiesiog privalai sudalyvauti šiame renginyje:

HELIOS klubas pristato:
Velykų vakarėlį
visiems sostinės studentams
balandžio 1-ąją dieną/ketvirtadienį

su perpus pigesniai alkoholiniais gėrimai visą naktį


Nuolat pilnas žmonių ir geros nuotaikos sostinės naktinis klubas HELIOS, įsikūręs Vilniaus širdyje, Rotušės aikštėje, skelbia išskirtinį vakarėlį, į kurį rinksimės švęsti artėjančių Velykų,- jau šį ketvirtadienį!


Organizatoriai dar prisimena praeitais metais klube vykusį Šv. Velykoms skirtą renginį bei ligi pat Rotušės besidriekiančią eilę prie HELIOS klubo durų ir tikisi, jau artėjantį ketvirtadienį taip pat išvysti šimtus stilingų ir ligi pat paryčių pasiruošusių besilinksminti Vilniaus aukštųjų mokyklų studentų,- kuriem tai bus puiki proga visiems kartu susirinkti ir gerai pašėlti prieš Velykų atostogas! Tuo labiau, jog šiai dienai „HELIOS“ visies paruošė ypatingą dovaną – klubo baruose ištisą naktį galėsite mėgautis įmantriausiais alkoholiniais gėrimais tik už pusę kainos!!!

Dar viena džiugi naujiena! LSAS ir HELIOS šventės proga nutarė apmokėti visų sotinės studentų bilieto kainą,- todėl visiems Vilniaus aukštųjų mokyklų studentams su savim turėsiantiems Lietuvos Studento Pažymėjimą (LSP) įėjimas ne tik nieko nekainuos (iki 24h), bet ir lauks maloni staigmena. Nepamirškite, jog išskirtinis pasiūlymas galios iki dvyliktos valandos, o toks apribojimas buvo sugalvotas siekiant kuo anksčiau pritraukti studentus ir pradėti audringą vakarėlį. Vėluosiantiems taip nėra ko jaudintis – kadangi įėjimas su LSP po pirmos valandos kainuos tik 10lt.

Taigi jau balandžio 1-ąją dieną, ketvirtadienį, skelbiamas artėjančioms Velykoms skirtas vakarėlis, kurio metu visų Vilniaus aukštųjų mokyklų LSP savininkai į vakarėlį iki 24h pateks nemokamai, o alkoholiniai gėrimais ištisą naktį mėgausis už pusę kainos!!! Ir tai tikrai ne balandžio 1-osios, melagio dienos, pokštas!

Vakarėlyje Jūsų taip pat lauks klubo rezidentų (Dj URL ir Dj Justin Beat) parengtos staigmenos, išskirtinis klubo šokėjų, vienai nakčiai pavirtusių Velykiniais zuikučiais, pasirodymas, specialiai šiam vakarui sukurtos video projekcijos bei abejingų nepaliekantis lazerių show!

Ištroškę veiksmo, pasiilgę naktinio šėlsmo bei aštrių pojūčių jau artėjantį ketvirtadienį laukiami pilniausiame sostinės naktiniame klube „HELIOS“, Vilniuje (Didžioji g.28). www.heliosclub.lt/www.lspnights.lt



Tik nepamirškite savo LSP!
Caricato da: HeliosClub Helios
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Vota

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Birthday Today