ENEN ITIT RURU LTLT
Events » Didžiausias putų festivalis Lietuvoje
 Clubs
Didžiausias putų festivalis Lietuvoje
15 July, Friday @ (Obuolių sala, Molėtų rajonas, Žalvarių kaimas, Molėtai)

Jau liepos 15-17 dienomis esate laukiami nepaprasto grožio, keturių žvaigždučių kempinge “Obuolių sala”, kuriame vyks “Didžiausias putų festivalis Lietuvoje“.
Gera nuotaika, neįtikėtinos pramogos – tai, ko Jūs ieškote geram atsipalaidavimui šią vasarą.


Norite, kad ši vasara taptų įsimintina? Atvykite pas mus! Geras laikas ir neišdildomi įspūdžiai garantuoti. Festivalio metu šėlsime kartu su tokiais lietuviškais atlikėjais ir grupėmis kaip Lemon Joy, Leon Somov ir Jazzu, kurie grįžta į Lietuvą tik tam, kad galėtų Jums padovanoti neišdildomus prisiminimus. O visą vakarą vainikuos vienos sėkmingiausių visų laikų Lietuvos šokių muzikos grupės „SEL“ koncertas. Ir tai ne viskas, ką mes galime Jums pasiūlyti, nes liūdėti Jums neleis ir siautulingieji „Filtered tools DJ team“ „DJ Mikas“, „DJ Groovy“ !! Ir ne bet kur... o didžiausioje, per visą Lietuvos istoriją, putų jūroje! Tai ar maudymosi kostiumėlis jau tavo rankinėje? Festivalio dalyviams viso renginio metu neleis nuobodžiauti ir įvairiausios, Jūsų įdomiam laisvalaikio praleidimui, skirtos pramogos: baidarės, valtys, mini golfas, tinklinis, biliardas, žaidimų automatai, sporto rungtys ir daugybė kitų pramogų bei staigmenų, kurios džiugins Jūsų širdis! Ir visa tai nuostabioje Grabuosto ežero saloje, kurioje, pavargę nuo festivalio triukšmo, galės ramiai ilsėtis obelų pavėsyje ir atgaivinti kūną skaidriame ežero vandenyje. Jūsų paslaugoms: privatus pliažas, bei saloje veikiantis restoranas.
Festivalyje nenuobodžiaus ir vaikai: mažiesiems skirta žaidimų aikštelė ir tokios pramogos kaip dviračiai, batutas ir kitokia veikla.


Festivalio metu taip pat organizuojamas vyrų vienetų, bei mišrių porų (Mix) teniso turnyras, kuriame nugalėtojai galės didžiuotis salos taure.  


Šią vasarą mes esame pasiruošę užkrėsti gera energija kiekvieną iš Jūsų. Nesvarbu ar būsite vienas, ar su pora, ar su draugais, ar su šeima, visi esate laukiami didžiausiame Lietuvoje putų festivalyje. Sukurkime gerą nuotaiką kartu.


Kur visi susitinkame?


Jei keliausite keliu Vilnius - Utena (A14), turėsite ties 60 km pasukti į kairę Luokesos kryptimi. Nuvažiavę 1 km, ties susikirtimu su keliu Giedraičiai - Molėtai, pasuksite į Ambraziškius. Pravažiavę Žalvarių kaimą, už kelių šimtų metrų, kairėje kelio pusėje pamatysite mūsų iškabą. Pasukę į kairę, tiltu pateksite į nuostabią Festivalio salą. Atminkite! Važiuodami visada vadovaukitės kelio ženklu "Stovyklavietė"!


Iki susitikimo vasaros pramogų siautulyje.


Renginio vieta: Obuolių sala, Molėtų rajonas, Žalvarių kaimas.
Namukų ir kemperių vietų rezervavimas: 8 383 50073; 861287159 www.appleisland.lt
Saloje bus įkurtas ir palapinių miestelis.
Informacija apie teniso turnyrą: www.organizuoti.lt, registracija: 867633337;
el. p.: kristina@organizuoti.lt;
Renginio data: 2011 liepos 15 -17 diena,
Renginio trukmė: 3 dienos.
Durys atidaromos:12:00 val.
Bilietus platina: Tiketa.lt
Bilietų kaina nuo: 59 Lt *(paslaugos mokestis iki +3 Lt/bilietui imtinai).
Bilietas galioja trims dienoms.


Vėliau bilietai brangs!
Nuolaidos (taikomos kasose):
10 % nuolaida Tiketos klubo nariams iki gegužės 20 dienos.
10 % nuolaida Omni ID kortelių naudotojams iki gegužės 20 dienos.


http://www.tiketa.lt/didziausias_put%C5%B3_festivalis_lietuvoje_bilietas_galioja_dviems_dienoms_23015

Uploaded by: admin
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Birthday Today