RURU LTLT ENEN ITIT
Events » 05.13 | CST (Sentence, PL) / XEO (Power Partyzone, LT)
 Clubs
05.13 | CST (Sentence, PL) / XEO (Power Partyzone, LT)
13 May, Friday @ ClubX Factory, T.Ševčenkos g.16 (@X Factory, Vilnius)
Žiaurus penktadienis artėja. Gegužės 13d., sulauksime svečio Dj CST iš kaimynės šalies - Lenkijos.Tamsi naktis su išskirtine muzika laukia Gegužės 13d. X-Factory klube !!!

CST (Adam Stobnicki) 2005 Varšuvoje pradėjęs domėtis elektronine šokių muzika, atrado underground`inėje erdvėje Progressive ir Techno skambesį. Kai atsikraustė į šį miestą, jis pradėjo organizuoti vakarėlius, geriau pažinti klubinę erdvę, sceną. Organizavimo veikla padėjo jam prisijungti prie didžiausios organizavimo agentūros Lenkijoje – Sentence. Unikalų stilių pasirinkęs dj`us turėjo galimybę pasirodyt platesnėms auditorijoms ir kartu sugrot su tokiais vardais kaip: Robert Babicz, KollektivTurmstrasse, Tigerskin, PAN / TONE bei su ryškiausiais Lenkijos Djais.

Svečią apšildys X-Factory klubui puikiai pažįstamas vardas, Power Partyzone rezidentas – XEO. Jis paruoš ypatingą setą ir šį vakarą iki kito sezono atsisveikins su klubine veikla. Tad draugai, klubinėtojai susirinkime paskutinį kartą ir galingai pajudėkime prieš jau kvepiančią vasarą!

Baro kainos nesikandžios – vodka 5Lt, alus 7Lt.

Bilieto kainos:
Iki 24h su sms – nemokamai
Iki 24h be sms – 10Lt
Vėliau – 20Lt.
Info: www.facebook.com/ClubXFactory
Uploaded by: MensFactory
ClubX Factory
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Birthday Today