LTLT ENEN ITIT RURU
Events » DŽORDANA BUTKUTĖ - GRĮŽTA
 Clubs
DŽORDANA BUTKUTĖ - GRĮŽTA
29 April, Friday @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
DŽORDANA BUTKUTĖ - GRĮŽTA

Turbūt dar visi prisimename praeitais metais įvykusį Džordanos koncertą pigiausiame kokteilių bare Lietuvoje - PlanB. Tuomet nusidriekė milžiniška eilė, Plan B susilaukė rekordinio svečių skaičiaus, o vakarėlis truko net iki 11val. ryto!

Tačiau gyventi tik nuostabiais prisiminimais – pakaks!!! DŽORDANA grįžta jau paskutinįjį balandžio mėnesio penktadienį, - balandžio 29-ąją dieną! Šią naktį @PlanB taip pat planuojamas legendinės PASSION komandos susitikimas, o prie pulto visą naktį stovės pats DJ MYNUL! PLAN B lankytojams DŽORDŽA padovanos įspūdingą dviejų dalių koncertą, kurio metu skambės tik seniausi ir visiems iki skausmo žinomi atlikėjos kūriniai, tuo tarpu ekstravagantiškas DJ MYNUL ruošia išskirtinį DAVAI DAVAI sugrįžimo setuką!

Skubėkite rezervuoti staliukus ir nepraleiskite karščiausio metų vakarėlio su legendine atlikėja ir legendiniu diskžokėjumi po vienu stogu - jau balandžio 29-ąją dieną @ PlanB!

MYNUL + DŽORDŽA = ...

Bilieto kaina: 10lt
Facebook’e paspaudus “Dalyvausiu” – pirmiems 50 lankytojų įėjimas NEMOKAMAS, kitiems bilieto kaina pigiausia Lietuvoje TIK 5lt (iki 23h)!
Su SMS iki 23h įėjimas NEMOKAMAS! Registracija: www.planb.lt

Dirbame ilgiausiai Vilniuje - net iki 10val. ryto, tačiau norintiems suspėti į koncertą patariame atvykti iki 24h.


Bendra informacija ir staliukų rezervacija tel. +37061157649
Mus rasite adresu Pylimo g.21B
www.planb.lt
Uploaded by: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Birthday Today