RURU LTLT ENEN ITIT
Events » PLAN B 1erių metukų gimtadienio Fiesta
 Clubs
PLAN B 1erių metukų gimtadienio Fiesta
15 April, Friday @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
1eri metai kartu! 1eri metai karščiausių savaitgalių mieste! 1eri metai pigiausių gėrimų Lietuvoje! 1eri metai ilgiausių afterių Vilniuje.... Jau 1eri metai kai mes esame kartu SU JUMIS!!!
Visiems džiaugsmingai pranešame, jog BALANDŽIO 15-ąją dieną, penktadienį, bus švečiamas PLAN B 1erių metų gimtadienis! Būtent šį savaitgalį prieš metus laiko pastatas esantis Pylimo g.21b buvo rekonstruotas ir prikeltas naujam gyvenimui.

Šiand...ien pigiausas kokteilių baras Lietuvoje - PLAN B - ne vienam tapo antraisiais namais. Džiaugiamės, jog ši vieta tapo žinoma absuliučiai daugumai miestiečių, o bare niekada nestinga žmonių ir geros nuotaikos. Balandžio 15-ąją į audringą gimtadienio fiestą kviečiami be išimties visi ištikimiausi PLAN B draugai ir bičiuliai, kurie tikimės nepamirš gausių dovanų, sveikinimų ir linkėjimų! Savo ruoštu PLAN B irgi ruošia daug staigmenų prie baro ir už jo!

Renginyje Jūsų lauks specialios dekoracijos, įvairiaspalviuose balionuose skęstančios Plano B patalpos, neatpažįstamai pasikeitęs baro personalas bei dar daug staigmenų ne tik bare, bet ir šokių aikštelėje!

Ypatingą gimtadienio dvasią kurs PLAN B personalas drabužių nuomos salono „MERKADA“ pagalba persirengęs jums iki skausmo žinomais SUPERHEROJAIS! Įkūnyti įvairiausius personažus kviečiami ir visi PLAN B svečiai bei renginio dalyviai. Vakarėlį stebės profesionalūs fotografai, kurių padarytos nuotraukos padės išrinkti įmantriausio kostiumo savininką/ę!

Paspaudus DALYVAUSIU įėjimas iki 23.30h NEMOKAMAS!
Dress code: SUPERHEROJAI
Skrajučių ieškokite SOLISUN soliariumuose.
Uploaded by: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Birthday Today