LTLT ENEN ITIT RURU
Events » Konkursas "ICT You Dance! 2010
 Clubs
Konkursas "ICT You Dance! 2010
18 November, Thursday @ (LCC Michealsen Center, Kretingos g. 36, Klaipėda)

Konkurso "ICT You Dance! 2010" scenoje - garsieji danų robotai.

Lapkričio 18-ąją Klaipėdoje vyksiančiame tradiciniame šiuolaikinių šokių konkurse "ICT You Dance! 2010” pirmą kartą Lietuvoje pasirodys viso pasaulio mylimas danų duetas "Robotboys".
Uostamiesčio šokių mėgėjai jau įprato pasižymėti kalendoriuje šį šokių kolektyvo "Plazma" rengiamą konkursą, kuriame dėl geriausiųjų vardo varžosi pradedantieji ir pažengusieji šokėjai.  Šiemet, jau aštuntąjį kartą, tai padaryti verta ne tik norint išvysti, ką sugeba Lietuvos jaunimas, bet ir dėl išskirtinės galimybės pamatyti scenoje vieną garsiausių Europos šokėjų komandų - danus "Robotboys" arba Jeppe Thybo ir Nick Marcus Johnsen.
Verta paminėti, kad šių metų konkursas susilaukė rekordinio dalyvių paraiškų skaičiaus. Iki numatyto termino spalio pradžioje dalyvauti šiuolaikinių šokių kolektyvo "Plazma" rengiamame konkurse užsiregistravo netoli šimto šokėjų, kurių dauguma atstovauja septyniems Klaipėdos, Palangos, Kretingos bei Vilniaus šokių kolektyvams. Geriausieji iš jų, įveikę išankstinę atranką, spindės konkurso šokių aikštelėje, kur pademonstruos tiek individualų stilių, tiek gebėjimą greitai išmokti pasiūlytus pakartoti judesius ir sinchroniškai sušokti komandinį šokį. Šiuo metu dalyviai yra pasinėrę į intensyvias repeticijas.
Nuo dalyvių neatsilieka ir pats renginys, kasmet tampantis vis ištaigingesnis. Erdvioje LCC "Michealsen" centro (Kretingos g. 36) salėje specialiai jam iškils scena su didžiuliu 4*6 m ekranu, kuris šokio kompozicijas papildys įspūdingomis vaizdo projekcijomis



Unikalūs “Robotboys” NICK & JEPPE (Danija)
Jeigu dar neteko matyti šio kolektyvo, pavyzdžiui, per Rusijos televizijos rodomą projektą "Šlovės minutė", kur duetas pasirodė kaip analogiško šou Danijoje laimėtojai, pakanka įrašyti komandos pavadinimą filmuotų vaizdelių tinklalapyje "YouTube" ir jūs netruksite suprasti, kad "robotukų" pasirodymo negalima praleisti - vien todėl, kad įvairių jų šokių vaizdo įrašus šioje interneto svetainėje peržiūrėjo nuo 1,5 iki 8 mln. lankytojų.
Jauni profesionalūs šokėjai, drauge dirbantys nuo 2005-ųjų, tikrą šuolį į žvaigždes padarė po trejeto metų laimėję Danijos televizijos šou "Talent" superfinalą.
Nick ir Jeppe iškėlė garsiąją Michael Jackson "mėnulio eiseną" į naują lygmenį: pasitelkę hiphopą, "locking", "popping" ir begalę kitų šiuolaikinio gatvės šokio atmainų, pantomimą ir vaidybą jiedu kuria išskirtines kompozicijas, kurios čia panardina į rylininko akompanuojamą pasaką, kurią vaidina prisukamos figūrėlės, čia - į ateities vizijas, kuriose karaliauja žmonės-robotai. Žiūrovų abejingų nepaliekančią savitą choreografiją papildo originali muzika, kuria, beje, rūpinasi dueto narys Jeppe. Dueto pasaulis - ne tik įvairiausi gatvės šokių renginiai ir varžybos, bet ir teatras: be laimėjimų šokių čempionatuose, vyrukai dalyvavo "Spragtuko" pastatyme "Tivoli Concert Hall" ir šou "Vampire Pierrot" Tivoli pantomimos teatre Danijoje.
Į Klaipėdą danai atvyks penkių žmonių komanda, o dueto vadybininkas taip pat bus pakviestas dalyvauti konkurso komisijoje. Kas žino, gal šio renginio metu kuriam nors perspektyviam Lietuvos šokėjui nusišypsos laimė būti pastebėtam veikliųjų danų šokių propaguotojų?



UNSEEN SHADOWS (Didžioji Britanija)
Tiek komisijoje, tiek scenoje renginio svečiai pamatys ir daugiau kompetentingų svečių iš užsienio, pavyzdžiui, britų šokių grupę "Unseen Shadows", kurios viena iš įkūrėjų yra daugelį metų "Plazmoje" šokusi klaipėdietė Ingrida Bertašiutė. Pernai konkurso žiūrovams įsiminęs kolektyvas grįžta su naujausia šou programa. Praėjusiais metais grupė antruosius metus iš eilės dalyvavo Londono kultūrinėje olimpiadoje, skirtoje 2012-aisiais Londone vyksiančių Olimpinių žaidynių paramai ir reklamai. Grupės nariai yra dirbę su atlikėjais Kylie Minogue ir Cherri V., tokiomis kompanijomis, kaip BBC ir "Nike", dalyvavo įvairiose britų televizijos laidose ir viename populiariausių Londono hiphopo teatro pastatymų "Into The Hoods".
Be danų „Robotboys“ ir britų šokių grupės "Unseen Shadows", programoje pasirodys klaipėdiečių šokių kolektyvai „Plazma“, "Isado" bei "Polly Style" su "Lietuvos talentų" žvaigždėmis Pauliumi ir Aušra priešakyje, šokių kolektyvas „Palangos Vetrungė“ ir kiti. Pirmą kartą konkurso šou programoje pasirodys įspūdingais vokaliniais sugebėjimais garsėjanti atlikėja Rocky, konkurso dalyviams muzikines improvizacijas skleis Dj Remedy. Tą patį vakarą po renginio oficialus AFTER PARTY vakarėlis vyks naktiniame klube "DR.WHO". Visiems įsigijusiems bilietus į konkursą "ICT YOU DANCE! 2010" įėjimas į klubą nemokamas.
Daugiau informacijos apie artėjantį renginį ir visas jo naujienas, o taip pat visų „ICT You Dance! 2010“ konkurso dalyvių sąrašus rasite interneto svetainėje www.plazma-world.com. Žiūrovų patogumui jau yra platinami išankstiniai bilietai - įsigijusieji juos išvengs ties įėjimu į salę neišvengiamų eilių ir į salę pateks per atskirą VIP įėjimą. Bilietų teiraukitės mob. telefonu 8 613 89993, elektroniniu paštu plazmadance@yahoo.com arba naktinio klubo „Dr.Who“ kasoje.

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=9wcg6VWW7LE

http://www.youtube.com/watch?v=Mfd00tgrdnI

Uploaded by: admin
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Birthday Today