LTLT ENEN ITIT RURU
Blogs

Paneles pacios save ivertina.

2012 02 17 | keywords: gyvenimas

+1

Vaikinas myli mergina.

Mergina, jei ji bent kiek grazi, myli pinigus.

Kodel kiti juokauja, kad as turiu du vaikus ir 1 mergyte?

Kodel kiti juodai juokauja kad Moteris tai ne zmogus, o tik Vaikinas yra zmogus?

Dabar pagalvokite i ka ieina Zmogiskumas?

Visos Lietuvos paneles jauciasi zvaigzdemis nes internete Jos gali flirtuoti su daugeliu vaikinu, sulaukia daug demesio tairealiai sutikes Mergina tu pamatai kokios jos eina galva iskelusio ir kalbasi kurio Vyras daugiau uzdirba?

Ka nusipirko?

Kodel Populiacija mazeja?

Ir Vyru yra 3 kartus maziau nei merginu, bet jie vienisi.

Vakar apsilankiau klube.

Panele Nr1. - 1kokteilis, 2 kokteilis, 3 kokteilis. Ir jai iskilo klausimas - Gal i Viesbutuka? na man tai kas as gi nepriklausomas galvoju kodel gi ne. Tai sakau galime vaziuoti pas mane i buta krt. Ji zinoma, sakau palauk paprasysiu draugo kad parvestu. Mergina - o tu be savo masinos? As - Ne, mano masina aiksteleje dbr stovi. Tai kol gryzau nuo draugo paprases jos neliko.

Panele Nr2. - sokame, pasiuliau isgerti. atsisake. pasiuliau eiti parukyti. atsisake. sakau ka galiu nuveikti? tai ji manes klausia. Is kur esi? Is Kretingos sakau. Tai gal pas tave? Apsisukau nueijau "kita kekse".

Panele Nr3 - nebuvo ir nebebus. Jau geriau senbernis ir leisiu savo laika dirbdamas ir su draugais ir bent galesiu nuolat but savimi.

Turiu viena drauge. Vieno zymaus krepsininko mergina. tikrai daili panele. viena karta pas ja atvariau, na ji neturejo ka veikti as neturejau sako atv permiegosi pas mane, sakau betgi tu turi vaikina, ji man- px, nesimylesim taip smagiai parpikolinsim, pakvailiosim. iki 4h ryto svaigom kvailiojom dainavom, tikrai smagiai praleidom laika, ji man dar skoloje Jacko bonke. 4h ryto nuejome miegoti. Ji man apsikabink jei nori. as apsikabinau. na galvojusilta gera malonu dbr ramei miegosiu... na zinoma mano hormonai veike ir ji tai jauti. kai pusnuogis kunas prie pusnuogio prisiglaudzia tai patys suprantat. Ji mane klausia ar as taves netraukiu as sakau manau jauti ji sako na taip bet kodel tu nelendi prie manes. as jai sakau nes tu turi vaikina ir nenoreciau prarasti tokios drauges kaip tu nes tikrai praleidau smagiai vakara... tada ji man sako... tikrai noreciau kad tu butum mano vaikinas, jei ne jis ir jo grazi ateitis ir jo stambus kontraktai.. jei ne pinigai tikrai buciau su tavimi... as jai sakau tiesiog miegok. ji mane pabuciavo ir sako labanakat perbraukdama ranka per galva ziuredama man tiesiai i akis, o as jos akyse maciau pilna asaru. Po tos nakties mes nebesusitikom nes jo vaikinas gryzo ir varzybu graikijoje.

Turiu antra drauge. Grazi panele is kauna atsikrausciusi i klaipeda gyventi dirpti. mes susitikome pirma karta. kalbejome, kalbejome, vaziavome visur, vakarop nusipirkome alkoholio nedaug po bonke alaus ir vyno buteli. ir ji man sako as gyvenu jau 23metus bet dar nkad neleidau taip gerai vakaro kaip dbr. pirma karta jauciausi savimi, ramei, saugiai ir taip gera buvo. tada nutiko taip kad mes pasimylejome. Ji man sako jei ir tureciau vyra tu tikrai butum mano meiluzis. tada man mintis "o as juo negaliu buti?" . Ji sako as savo darbe tiek demesio susilaukiu su rimtais, turtingais, aukstai sedinciais zmonemis, tikiuosi vienas is ju bus mano vyras.

Soriuka jei su klaidom rasiau i tai neziurejau tik liejau savo mintis ;)
Comments(2)
marson (Sofia, 37) 2013 Spalio 21 05:27  
Sveiki mieli.
Mano vardas yra Favour. Aš tik pamačiau savo profilį šiandien pazintys., Ir aš nusprendžiau kreiptis į jus. Prašome maldauju turėkite šiek tiek laiko už mane. Prašome susisiekti su mane atgal tiesiai į savo privatų elektroninio pašto adresu
(Favouabdul@yahoo.com) taip, kad i atsiųs savo duomenis ir viskas apie mane. Prašome susisiekti su manimi šioje svetainėje.
(Favouabdul@yahoo.com)
========================
Hello dearest.
My name is Favour. I just saw your profile today at pazintys., and i decided to contact you. Please i beg you to please have a little time for me. Please contact me back direct to my private email at
( favouabdul@yahoo.com ) so that i will send my details and everything about me. Please don't contact me on this site.
( favouabdul@yahoo.com )

kastaa (Asta, 49) 2012 Vasario 18 13:51  
graži panelė kaip tortas-visi valgo ,dalinasi. reikia paprastos, kaip duonos juodos valgysi vienas ir nebrangu. kai bus badas nebus nieko geriau .

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį