ENEN ITIT RURU LTLT
Blogs

Just..

2011 11 21 | keywords: mintys

[size=2][i][b]Hmmm.. Kaip galima pamiršti žmogų kurio matei šypsena, akis, lūpas.. Kurį pamačiusi tavo veide nušvintą šypsena ir praskaidrina dieną, kurį myli, kuris taip gyliai tavo širdyje, mintyse, planuose, sapnuose.. Apie kurį negali paliauti galvojus dieną ir naktį... Kaip ?? Kaip po galais ??... Kad ir kaip norėdama tave užmiršti , išmesti tave iš savo širdies, tai neįmanoma, stengiuosi kiek galėdama, bet tai kaž kas stipresnio už mane, daug stipresnis nei galiu įsivaizduoti. Maniau bus lengva pamilti ir užmiršti, bet kaip klydau.. Negaliu patikėti, kad buvau tokia naivi.. Vis tiek nenustosiu tau kartoti, kad Myliu tave, kad noriu, kad būtum šalia, kad pabustum šalia manęs, kad Myliu ir Mylėsiu amžinai. !!

Gaila, kad mus skiria atstumas ir gan didelis jei ne jis pats žinai, kad būtų viskas kitaip.. Bet.. Kol kas galime susitikti tik sapnuose ir patirti tai ko iš ties norime.

Žinau, kad dabar mes esame su kitais žmonėmis, bet gyliai širdyje tikiu, kad viskas susitvarkys ir bus kaip ankščiau.

Bet vis tiek tu manyje, mano mintyse, sapnuose, širdyje taip gyliai, kad bet abejoju ar kada be galėsi ištrūkti, bet kam ?? Noriu, pasiliktum amžinai, globotum mane, saugotum, šildytum iš vidaus, kai man to labiausiai reikės.. [/b][/i][/size]
Comments(0)
No Data Found
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį