LTLT ENEN ITIT RURU
Blogs

Ji

2010 12 09 | keywords: ji, jis

Tu pamatai ją ir šaukdamas vardu bėgi link jos. Ji sulėtina žingsnį atisuka ir pakelia pilnas paniekos, pagiežos, agonijos ir skausmo akis. Akis įgavusias ledo atspindį. Tu krūpteli ir tavo veidas persikeipia iš siaubo. Niekada nesitikėjai, kad jos akys, gali spindėti, tokia neapykanta. Tu bijai jos žvilgsnio, nuošiol niekada daugiau nenori pažvelgti jai į akis, nes jos žvilgsnis šaltas ir žudantis.
Tačiau, kad ir kokį siaubingą žvilgsnį bebūtum matęs, tave žavi jos visuma. Idealizuoji, svajoji apie ją, kaip apie pasakų princesę. Tačiau ji jau nebe maža mergaitė, ji jau seniai netiki, tavo pasaka, kaip ir tu netiki jos žvilgsniu.
Praeina daug metų, jūsų išvaizda pasikeičia ir jūs prasilenkiate gatvėje.
Neįtikėtina, - pagalvojai. Tai ta pati mergaitė, mergaitė be pykčio ir neapykantos. Ir dabar jos žvilgsnis visai kitoks. Jos ilgi spindintys, vėjo kedenami plaukai gula jai ant pečių, o akys spindi laime, ramybe ir troškimu gyventi. Ji, kaip baltas angelas nusileidęs iš dangaus, su balto šilko sunkele. Ji dabar tokia lengvabūdė... Tačiau jos širdyje nesikaupia pagieža. Jau nebe. Ji išmoko gyventi be tavo rankų, lūpų, akių. Ji išmoko kvėpuoti. Be tavęs.
Tu tarsi mažas vaikas, džiaugiesi tuo ką praradai, tuo kam turėjai teisę į laimę, tačiau nuspyrei po kojomis, tiesiog sutrypei, o dabar vėl radai.
Ji kitokia, jai nebeskauda. Ir ilgesingu žvilgsniu palydi mylimąją žmonių apsuptyje, paleidi paukštį skrendantį į dangų, trokštantį laisvės. Nenori, tačiau neturi iš ko rinktis. Ir niekada nesusimąstei, kaip jai skaudėjo, tiesiog bijojai...
Comments(1)
Salomejus (Kestusis, 62) 2010 Gruodžio 10 09:44  
Agonija - kitoj gatves pusei,,,
,,,ji pazino mane,,,
Jos veide jokio -rūšcio???
Metai bega - lemtis
gal desninga pradzia???
PYKTIS - sirdija išdils
lyg dulkes nuo nevalytos knygos,,,
,,,ką praradai tai - nebeda,,,
Svarbu neliko - pykcio
tavam zmogui kurį dar myli,,,
----------------
----------------------------
----------------------

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį