ITIT RURU LTLT ENEN
Blogs

Kviečiame tapti Darom partneriais ir rėmėjais

2010 02 07 | keywords:

+1

[b]Apie[/b] ”[b]Darom[/b]”

VšĮ ”Darom 2009” organizavo didelio pasisekimo sulaukiusias gamtosaugines šiukšlių rinkimo akcijas ”Darom 2008” ir ”Darom 2009”, paskutiniojoje dalyvavo virš 50.000 dalyvių. ”Darom 2010” ,įvyksianti balandžio 17 d., tikisi sulaukti ne mažiau dalyvių ir tvarkyti visą Lietuvos teritoriją, turint bent 1.000 tvarkymo taškų, iš kurių visų bus išvežtos šiukšlės. Iškart kitą dieną po gamtos švarinimo, balandžio 18 d. įvyks ”Darom” organizuojamas ”Idėjų Dienos” renginys, kurio metu virš 100 vietų susirinkę dalyviai pagal specialią metodiką ir programą galės diskutuoti ir siūlyti tiek savo bendras idėjas Lietuvos ateičiai, tiek konkrečius projektus, kuriuos galėtų įgyvendinti ”Darom”. Balandžio 17-18 d. d. įvairiuose Lietuvos miestuose įvyks koncertai ir kiti renginiai ”Darom” dalyviams, o pagrindinis renginys bus transliuojamas per vieną iš pagrindinių televizijos kanalų.

”Darom” yra savanorių organizacija, kurios nariai negauna atlyginimo už savo darbą. Tai mokiniai, studentai ir dirbantys žmonės, kurie suranda laisvo laiko ”Darom” organizacinei veiklai.

”Darom” taip pat laikosi taisyklės neleisti pinigų patalpų nuomai, baldų, kompiuterių, telefonų ar panašos biuro įrangos pirkimui. Taigi, visa remėjų piniginė ir nepiniginė parama yra skiriama tiesioginėms organizacinėms išlaidoms ir akcijos dienos poreikiams. Tai telefoninių pokalbių išlaidos pagrindiniams ”Darom” organizatoriams, transporto išlaidos organizacinėms kelionėms po Lietuvą, skelbimų spausdinimas, akcijai reikalingos priemonės ir t.t.
Comments(1)
Fly_do (Summerchild, 41) 2010 Vasario 08 11:35  
Kaip tapti partneriais?

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį