RURU LTLT ENEN ITIT
Blogs

Į Lietuvą atėjo puiki naujovė

2012 05 14 | keywords: lyoness

+1

[b]Į Lietuvą atėjo puiki naujovė: nuolaidų kortelės, kuriomis galės apsipirkinėti daugumoje parduotuvių, degalinių, vaistinių, viešbučių, žodžiu - viską galėsite nusipirkti su viena universalia nuolaidų kortele. O šiuo metu jau Lietuvoje yra 172 mažos parduotuvės, degalinės, autoservisai ir taip toliau... Nuo lapkričio-28d į šią sistemą įstojo didieji prekybos tinklai: MAXIMA,SENUKAI,

KOSMADA,KRISTIANA, ČILI PICERIJA,VAGA KNIGYNAS. Su šia kortele be to grįš pinigai kiekvieną kartą perkant iš karto grynais.

Ir dar su šia nuolaidų sistema galima užsidirbt pinigų. Tikrai tai labai vertinga sistema, turinti ilgametę tarptautinę 8 metų patirtį tokiuose šalyse kaip: Jungtinė Karalystė, Prancūzija, JAV, Vokietija, Austrija ir k.t. Įmonė, turinti vadybos, ISO kokybės, TUV ir kt. sertifikatus, galiojančios ir Lietuvoje. Ši įmonė turi ir atstovybę Vilniuje. Tai čia viskas yra legalu ir be jokiu piramidžių! Viskas detaliau bus papasakota vykstančiuose seminaruose- prezentacijose, beje seminarai visiškai nemokami. Tikrai iš širdies sakau, verta bent susipažinti su šia nepakartojama sistema!

Ar norėtumėte atvykti į seminarą ir dar pasikviesti draugų, giminaičių? Beje seminarai – prezentacijos vyksta visoje LIETUVOJE. Jei susidomėjote parašykite savo telefono nr. arba bent skype. Aš su jumis susisieksiu ir duosiu tiksliai žinoti.
[url][color=#0000ff]http://www.lyoness.net/lt/[/color][/url] Video [url][color=#0000ff]http://youtu.be/HfTVnyKS0RA[/color][/url]
Lyoness Lietuva: Pasinaudokite privalumais pirkdami su Lyoness!
Pinigai grįžta kas kartą perkant - REALŪS pinigai... Kaip tai veikia? Paprastai - su Lyoness!
[url][color=#0000ff]http://youtu.be/VzAPXjZOJF8[/color][/url]
Mano Skype iasotea2010
Tel +37060478821
Pagarbiai Alvydas![/b]
Comments(0)
No Data Found
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį