RURU LTLT ENEN ITIT
Blogai

Kai lieki neįvertintas

2012 05 11 | raktiniai žodžiai: nauda, duoti, gauti, mindfuck

+4

Pradėsiu įrašą keiksmažodžiu - blet blet…
Keisti tie žmonės. Kai tik pasiūlai ką nors, iškart mano, jog nori juos apipist arba klausia
“kokia man iš to nauda?”, “kokia tau iš to nauda?”, “ar man apsimoka?”. Gal čia praktiška ir normalu, nešvaistyti laiko, negaunant apčiuopiamos naudos.
Tai ir įsikaliau į galvą, kalbinti kitus žmones, iškart paminėdamas naudą:
- “Varom į tūsą, bus gražių mergų”,
- “Duok savo numerį, galėsiu girtą parvežt namo”,
- “Apsikeičiam kontaktais, gal reikės ko nors” ir t.t.

Ir būna, kad va imi blet ir sutinki žmonių, kurie versis per galvą, kad tau padėtų. Mes visus darbus, griebs telefoną, skambins, ieškos, darys.
O aš pats, nepratęs, jog man kažkas padėtų, jaučiu sąžinės graužatį, galvoju, kaip čia atsidėkoti, ar šokoladą kokį, ar kaip. Vėliau įprantu prie to gerumo ir pradedu
jo nebevertinti, manau, kad tie žmonės visada privalo būti geri - išpizdėju.

Ką aš esu supratęs jau seniai? “Jei darai gerą, daryk, tarsi mestum į šulinį”. Vertimas asilo beretėms: kai darai kam nors gerą, tau nereikia tikėtis iš to naudos, ar kaip sako visokios babos
ir durnos bobos: jei padarai gerą darbą, tai tau grįš keliskart daugiau, arba jei padarai bloga, grįš dvigubai ar tribugai. Tau turi būti visiškai pochui, grįš, negrįš, jei darai - tai darai.

Gyvenau šia idėja pakankamai ilgai. Buvau paverstas naktiniu taksi, kas paskambina - tą parveži.
Paskolink pinigų - yra.
Atidavei nereikalingus rūbus - atiduok ir naujus, nx.
Padedi kitiems, pradedi daryti kitų darbus, tai tave pavers darbiniu arkliu, neišgirsi nei ačiū, nei prašom, nei viso gero, tik pamatysi supistą, perkreiptą snūkį.

Žodžiu, šiandien diena, kai mane daug kas užpiso. Norėčiau pasiųsti kokius šešis žmones nachui ir kokiems trims-keturiems padėkoti už viską.
Komentarai(3)
marson (Sofia, 37) 2013 Spalio 21 05:20  
Sveiki mieli.
Mano vardas yra Favour. Aš tik pamačiau savo profilį šiandien pazintys., Ir aš nusprendžiau kreiptis į jus. Prašome maldauju turėkite šiek tiek laiko už mane. Prašome susisiekti su mane atgal tiesiai į savo privatų elektroninio pašto adresu
(Favouabdul@yahoo.com) taip, kad i atsiųs savo duomenis ir viskas apie mane. Prašome susisiekti su manimi šioje svetainėje.
(Favouabdul@yahoo.com)
========================
Hello dearest.
My name is Favour. I just saw your profile today at pazintys., and i decided to contact you. Please i beg you to please have a little time for me. Please contact me back direct to my private email at
( favouabdul@yahoo.com ) so that i will send my details and everything about me. Please don't contact me on this site.
( favouabdul@yahoo.com )

Ruta_ (Ruta, 29) 2012 Birželio 08 17:32  
Malonu yra matyti kad dar tokiu zmoniu yra, bet pasakysiu tiek, nors ir kiek gyvenime zmones tave nuvilia, atleidziu jiems ir isbraukiu ju is savo artimuju draugu/giminiu, ir tesiog gyvenu toliau su ta mintimi kad jie niekada neprilygs man nes jie tokios sirdies neturi kaip as ;] Gimiai su prasme gyvenime teikti meile, dziaugsma, geri, tai saves ir neprarask ;)

lizzi (Lisa, 54) 2012 Gegužės 22 10:03  
saunuolis !! tiesiog auksines mintys !
bet jei ir uzpiso -- vistiek daryk gerus darbus -- nes manau esi gimes tam !

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį