LTLT ENEN ITIT RURU
Blogai

Grožio šablonas. Kaina ir pasekmės.

2010 02 23 | raktiniai žodžiai: grožis tampa xxia. prekeiksmu

+4

Baigiu įsitikinti, kad Grožis tampa XXIa. prekeiksmu. Jūs nesutiksit? Taip, žinau, kad visi jo geidžia, demonstruoja, žavisi, bet ar nors vienas bandėte tai apversti aukštyn kojom – įžvelgti to pasėkmes, ką jis slepia, kuo įpareigoja. Jūs sakysit, gražiam žmogui lengviau, jis gauna, ką nori, jis visiem patinka – juk kiekvienas neapseinam be pripažinimo. Bet aš nesutinku. Tai vargina, tuština ir prilibdo arogancijos etiketę.

Niekad nelaikiau savęs gražuole, tiesiog maniau esanti simpatinga merigina ir mane tai pilnai tenkino. Bet paskutiniu metu vaikinai pradėjo kelti ant kažkokio grožio pjedestalo ir patikėkit ten tikrai nėra patogu. Į tave yra žiūrima ir elgiamasi kitaip, lyg kažkas būtų parašęs idiotišką nurodymų rinkinį kaip prisijaukinti gražuoles, kuriuo visi bando nevykusiai pasinaudoti atskleisdami tik savo intelekto stoką. Būtent prisijaukinti, nes jie tavim nesidomi kaip asmenybe – esi sudaiktinama, lyg lėlė, kurios buvo karštai užsigeista, kurią reikia gauti, bet kokia kaina (tai tampa panašu į pirkimimą, aukcioną, kuris daugiau pasiūlys), tam, kad patenkini seksualinius ar visuomeninius geidulius .

Yra dvi vaikinų klasės. Stebėtojai, kurie it pelės tupės kampe ir nurenginės tave akimis ir plėvėsos, kurie stengsis tai ištikrųjų įgyvendinti. Riebiai tariant dėjau aš ant jūsų visų, marsiečiai, padėjau pagarbą ir prie veidrodžio nusipaišiau arogancijos kaukę. Tai tokia grožio kaina, mielieji, kuri kartais išties atrodo per didelė mano prioritetų ir vertybių skalėj. Mat aš pasiilgau subtilaus grožio, to kuris sklinda iš vidaus ir kurio prisilietimą jauti žvelgdamas į spinduliuojančias akis. Grožio, kuris yra vertinamas ir kurį gerbiame, ne tas, kurį kaip ikona sukurė mada ir toliau diktuoja spauda, tą kuris leidžia matyti tikrus žmonių veidus ir jų sielos veidrodžius.

[i]*Grožis - iš švelnių šnabdesių. Jis kalba mūsų dvasioj. Jo balsas paklūsta mūsų tylai kaip silpna šviesa, kuri virpa, bijodama šešėlio.[/i]
Komentarai(1)
Pajausk (Inga, 33) 2010 Vasario 24 22:57  
Matai, ta rūšis nykstanti, tai ją galima minėti nebent raudonojoje knygoje, o ne mano saprotavimuose (šypt)

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį