RURU LTLT ENEN ITIT
Blogai

Ačiū tau... :(*

2011 01 19 | raktiniai žodžiai:

+2

White Dawg - right here waiting for you. (skaitykit klausydami :) )
http://www.youtube.com/watch?v=rVpEGrIkd8A

Tu.. Tik tu sakei, kad verta gyventi, kad dar ne viskas, dar ne galas... Tik tu sakei, kad dar ne laikas tapti angelu, bet pats mane įskaudinęs išėjai. Sakei, kad su manim daugiau nebegali, kad mūsų niekas nebesieja. Sieja aš žinau. Žinai ir tu, bet tai sakei laiške.

" Atleisk mažute - aš per daug tau padariau, kad dar nusipelnyčiau gyventi. Atleisk, jei labai įskaudinau, atleisk, kad išdaviau - aš klydau. Tu žinai, kaip man sunku pripažinti, kad klystu. Tu žinai, koks aš buvau - už visus viršesnis. Tu žinai, ir neturiu tau ko daugiau pasakyti. Tik aš ir tu, mes abu žinome, kad aš nebenusipelniau gyventi. Atleisk už tuos žodžius, kad mūsų niekas nebesieja. Mus sieja meilė. Dabar ir aš tai žinau. Bet gaila, kad atsimerkiau per vėlai. Atsimerkiau tik tada, kai tave įskaudinau. Jei galėčiau atsukti laiką atgal, elgčiausi visiškai kitaip, bet gaila. Kas padaryta tas padaryta. todėl atleisk ir sudie. Mylėjau ir mylėsiu amžinai. Tavo zuikis :*"

Po šito laiško man nusviro rankos, bandė stoti širdis, bet aš atsistojau - garsiai sušukau Kodėl? Juk tu išmokei mane būti stipri, kad ir kas nutiktų, o pats palūžai. Tai kaip man išsilaikyti šiame pasaulyje, jei nebėra mano mokytojo? Pusė manęs jau danguje. Ar taip galima? Kas nors man pasakykite KODĖL? Kodėl tu išėjai? Man dabar taip skauda, bet žinau, kad reikia žengti pirmyn ir gyventi ateitimi. To tu mane išmokei. Ir ačiū tau :*.
Komentarai(4)
ZiomaWU (Simukas, 39) 2011 Kovo 08 03:40  
truputi labiau isismelkt reikia kai skaitai. cia apie savizudzius neivieno zodzio nera.

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Sausio 19 17:16  
Vik , nespjauk i vandeni is kurio pati geri .. nebent zadi gyvent ilgai ir laimingai nesurizikavus isimylet ..

_vik_ (Vik, 36) 2011 Sausio 19 16:33  
nepatinka man istorijos apie savižudžius, net jei jos meniškai parašytos :/

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Sausio 19 14:48  
jau kokia daina .....
ACIU TAU !!! :*

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį